Za 25/11/2017 20:00
Eerste Elftal - Schriek 2-2

Het Eerste Elftal nam een goede start tegen Schriek en dat werd na een tiental minuten al beloond: Gerritsen kon de bal voor doel zwiepen en Van Mierlo knikte de 1-0 binnen. Lang kon Geel-Zwart niet van die voorsprong genieten want op het kwartier nam Rubenschuh De Winter te grazen met een vrije trap. Diezelfde Rubenschuh waagde ook vlak voor rust zijn kans vanop afstand: De Winter kon de bal nog wel met de vingertoppen beroeren, maar zag hem toch in doel verdwijnen: 1-2, meteen ook de ruststand.
Na de koffie probeerde Lille de bakens te verzetten maar de combinaties liepen eerder stroef, ook al omdat Schriek er in slaagde hoog druk te zetten en grote kansen zo te vermijden. Pas in het slot, nadat Delen door goed opzitten een hoekschop had afgedwongen, kon Petersen de 2-2 tegen de netten knikken. Het doelhout werd nog een keertje geviseerd maar uiteindelijk kwam Geel-Zwart niet meer verder dan dat ene doelpunt in de tweede helft en zo werd er ontgoochelend afgeklokt op een 2-2 gelijkspel.
Lyra pakte ondertussen fors uit bij Kontich (1-5) waardoor het zijn leidersplaats opnieuw verstevigt. Bovendien kunnen Witgoor (thuis tegen Heikant), Berg en Dal (thuis tegen Sint-Job) en Racing Mechelen (op bezoek bij Vorselaar) op zondag nog langs of over Lille wippen.

Filip HenderieckxEerste Elftal

© :::Filip Henderieckx::: 26/11/2017 10:17:56 V02.14