Zo 11/03/2018 15:00
Sint Job - Eerste Elftal 1-1

Sint-Job kreeg als eerste een aantal kansen in de wedstrijd tegen het Eerste Elftal, maar het was Geel-Zwart dat op het half uur de score wist te openen: Van Hemert schakelde zijn belager uit en schoot vervolgens laag in de hoek binnen (0-1). Prince kreeg de kans om de score te verdubbelen, maar besloot naast. Bij een tegenaanval van de thuisploeg viel de goal dan aan de andere kant: Stojanac zorgde net voor de rust voor de gelijkmaker (1-1).
Sint-Job claimde in de tweede helft het balbezit, maar wist dat niet in doelkansen om te zetten. Geel-Zwart moest bovendien met zijn 10 voort toen de ingevallen Mintjens tot twee keer toe een geel karton onder de neus geschoven zag. Lille pakte nog uit met een mooie combinatie waarbij Prince de paal trof, maar de 1-1 bleef op het bord staan. Onze jongens beƫindigden de match nog met 9 spelers, want ook Petersen kreeg een tweede geel en mocht vroegtijdig gaan douchen.
Lille ziet Lyra (6-0 winst tegen het veroordeelde GR Katelijne) zo verder weglopen (virtuele voorsprong van 7 punten), maar pakt wel een bonuspuntje op Racing Mechelen dat met 0-2 onderuit ging tegen Witgoor Dessel.

Filip HenderieckxEerste Elftal

© :::Filip Henderieckx::: 12/03/2018 8:11:13 V02.14