Zo 02/12/2018 14:30
OPPUURS - Eerste Elftal 3-1

Het eerste elftal had al 7 matchen op rij geen overwinning meer geboekt, en dus was de nood aan een zege groot. Maar dat dat uitgerekend op het veld van leider Oppuurs moest gebeuren, dat maakte de zaken natuurlijk extra moeilijk. Toch zag het er aanvankelijk goed uit voor Geel-Zwart, want in een eerder kleurloze eerste helft, kon Owusu halfweg profiteren van een missertje van doelman Vandenbossche en Lille op voorsprong brengen (0-1). Lang duurde dat feestje echter niet, want op een voorzet van Muyldermans belandde de bal via Mintjens in eigen doel en zo hingen de bordjes terug gelijk (1-1).
De leider schakelde een tandje hoger in de tweede helft en met een prachtige treffer van Gulsen kwam de thuisploeg al snel op voorsprong (2-1). Rond minuut 70 deed ook Van Gool zijn duit in het zakje voor Oppuurs en zo stond Geel-Zwart al 2 doelpunten in het krijt (3-1). Een verhoopte spectaculaire ommekeer kwam er niet meer: Dichter dan een poging van Gerritsen die het doelhout trof kwam Lille niet.
5 op 24 is ondertussen het harde verdict en daarmee komt het Eerste Elftal stilaan in de onderste regionen van het klassement. Hopelijk wordt de definitieve ommekeer aanstaande zaterdag al ingeluid in de thuismatch tegen rode lantaarn Duffel.

Filip HenderieckxEerste Elftal

© :::Filip Henderieckx::: 5/12/2018 19:59:30 V02.14