Za 30/11/2019 20:00
Eerste Elftal - Wezel A 3-3

Het Eerste Elftal heeft maar gedeeltelijk kunnen profiteren van de nederlaag van leider De Kempen op het veld van Racing Mechelen. Tegen de bezoekers uit Wezel werd het 3-3 na een wedstrijd met een wisselend score verloop.
Geel-Zwart kreeg in de eerste helft heel wat goede mogelijkheden en eentje daarvan belandde ook daadwerkelijk tegen de netten: Na een klein kwartier kende Marien succes met een knap afstandsschot. De voorsprong bleef echter beperkt tot die 1-0 en vlak voor rust wist Teker aan de eerste paal zijn hoofd goed tegen een hoekschop van Hangisi te zetten zodat de bordjes bij het rustsignaal terug in evenwicht hingen (1-1).
De bezoekers drongen ook na rust aan en Hangisi wist de rood-blauwen op voorsprong te brengen (1-2). Geel-Zwart schakelde daarna een versnelling hoger en Gerritsen wist opnieuw zijn doelpuntje mee te pikken (2-2). De Lilse spits zette een vijftal minuten later ook Delen knap vrij voor de doelman en de Lilse youngster kon het leer mooi onder De Bisschop binnen schuiven (3-2). Een slotoffensief van de bezoekers leek aanvankelijk te stranden op de paal, maar toen geel-zwart de bal maar niet weg kreeg, kende Ibrahimovic even voor affluiten alsnog succes en eindigde de wedstrijd op een 3-3 gelijkspel.

Filip HenderieckxEerste Elftal

© :::Filip Henderieckx::: 1/12/2019 19:55:50 V02.15.01