Za 03/10/2020 20:00
Eerste Elftal - K.FC Turnhout 4-2

Het Eerste Elftal kan na de derby tegen KFC Turnhout spreken van een geslaagde seizoenstart. Net zoals in de openingswedstrijd tegen Weerstand Koersel schoot Geel-Zwart uitstekend uit de startblokken en na 4 minuten was de 1-0 al een feit via Van De Vreede. Lille was heer en meester en halfweg de eerste helft werd dat overwicht verder verzilverd via Gerritsen. Vijf minuten voor rust was het Van De Vreede die met zijn tweede van de avond voor een geruststellende 3-0 zorgde.
Na de koffie bracht Turnhout Johnson in de ploeg en meteen begon het bij de bezoekers beter te draaien. Lille leunde achterover en de bezoekers zorgden voor de nodige druk zonder al te groot gevaar te creƫren. Marien had trouwens nog de 4-0 aan de voet maar zag zijn poging op het doelhout stranden, waarna ook Turnhout prompt de lat trof. De 3-1 kwam er toch toen de bal op de stip ging en Wils scoorde. Geerts zorgde met nog 20 minuten op de klok zelfs voor de 3-2 en toen begon het er even link uit te zien voor Lille. Gerritsen nam vijf minuten later echter alle twijfel weg en zorgde er met zijn tweede van de avond voor dat de boeken van de Binken definitief dicht gingen: 4-2!
Geel-Zwart boekt zo een geslaagde 6 op 9 en heeft bovendien de wetenschap dat het er in Nijlen ook anders had kunnen aan toe gaan. Volgende zaterdag trekt Lille naar Wellen dat uit zijn 3 eerste wedstrijden 2 punten wist te puren (draws tegen Zwarte Leeuw en de Kempen en verlies bij Witgoor Dessel).

Filip HenderieckxEerste Elftal

© :::Filip Henderieckx::: 4/10/2020 12:04:14 V02.16.00