Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Zondag 14/3/2021 09:04)
   
Woensdag 10-03-2021
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft op 9 maart 2021 naar aanleiding van het Ministerieel Besluit van 7 maart 2021 nieuwe basisregels voor sportactiviteiten gepubliceerd die geldig zijn vanaf 8 maart 2021.
U vindt een overzicht van deze basisregels in het document in bijlage.


Dinsdag 16-02-2021
(FH)
KVC Lille United heeft zich met het oog op een (hopelijk normaal) seizoen 2021-2022 versterkt met de komst van Jelle Schrauwen, Elias Truyers en Glenn van Asten.
Jelle Schrauwen (1997) is een doelman die vorig seizoen de kleuren van City Pirates verdedigde. Elias Truyers (1997) is een verdedigende speler die overkomt van KVK Beringen. Glenn Van Asten (1987) ten slotte verlaat KFC Houtvenne om de Lilse rangen aan de Balsakker te versterken.
Welkom bij onze nieuwe club!


Maandag 15-02-2021
(FH)
KFC Lille neemt afscheid van Yannick De Winter en Matthias Trenson. De KFC Lille community wenst hen uitdrukkelijk te bedanken voor hun mooie bijdrage aan de club geschiedenis!


Dinsdag 26-01-2021
(FH)
De crisiscel van de KBVB, waarin alle geledingen van het Belgisch voetbal (Voetbal Vlaanderen, ACFF, Pro League en KBVB) zijn vertegenwoordigd, vergaderde opnieuw op maandag 25 januari. Tijdens deze vergadering werd de beslissing genomen om alle amateurcompetities met stijgen en dalen, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, voor dit seizoen met onmiddellijke ingang stop te zetten en te annuleren. In het licht van de gezondheidsmaatregelen, met het oog op de bestrijding van Covid-19, bleek dit voor de crisicel de enige mogelijke optie te zijn. Een uitgebreide motivatie over deze beslissing en de gevolgen er van vindt u terug op de website van Voetbal Vlaanderen.


Dinsdag 19-01-2021
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft op zijn website een overzicht van opleidingen gepubliceerd die kunnen gevolgd worden in het voorjaar van 2021. De ideale kans om je verder te ontwikkelen binnen het voetbal gebeuren.
Meer info vindt u op de website van Voetbal Vlaanderen.


Dinsdag 12-01-2021
(FH)
Op dinsdag 12 januari kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari.
De Crisiscel van de KBVB stelt vast dat de geplande heropstart midden februari 2021 van de amateurcompetities gelet op de huidige omstandigheden en evolutie van de pandemie in het gedrang komt.
Indien de sanitaire situatie op korte termijn niet verbetert, is de kans erg groot dat er wordt afgestevend op een blanco seizoen in het amateurvoetbal. De KBVB volgt de situatie en de beslissingen van het overlegcomité in dit verband op de voet.
De crisiscel van de KBVB komt op 25 januari 2021 opnieuw samen.


Vrijdag 25-12-2020
(FH)
Het vreemde Lilse voetbaljaar 2020 is omwille van de gekende reden al even definitief voorbij. Ondertussen is het tijd om jullie als trouwe bezoekers van onze website in naam van het bestuur en het webteam van KFC Lille een prettig en feestelijk eindejaar te wensen.
Een moment om even terug te blikken op wat was, een periode om even de batterijen volledig terug op te laden en dan samen op weg naar een hopelijk normaler, sportief maar vooral gezond 2021!


meer nieuws