Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Zaterdag 4/8/2018 22:03)
   
Zaterdag 04-08-2018
(FH)
In een doelpuntenrijke wedstrijd is het Eerste Elftal uitgeschakeld door de bezoekers van Hades Hasselt. Gerritsen bracht Lille op voorsprong na een knappe aanval via Swerts en Delen, maar de bezoekers wisten op hoekschop en even later via een snelle uitbraak die situatie om te buigen: 1-2. Raeymaekers wist vervolgens Delen te lanceren en diens knappe voorzet werd door Owusu rustig afgewerkt: 2-2. Het waren opnieuw de bezoekers die opnieuw op voorsprong wisten te komen (2-3), waarna de ingevallen Vervoort ei zo na de bordjes terug gelijk wist te hangen. Hades liep vervolgens na een knappe combinatie verder uit (2-4), maar Gerritsen bracht met zijn tweede van de avond de spanning terug in de wedstrijd: 3-4. Geel-Zwart zocht nog nadrukkelijk naar de gelijkmaker maar strandde uiteindelijk op een eervolle 3-4 nederlaag.
Exit Lille dus in de Beker van BelgiŽ.


Woensdag 01-08-2018
(FH)
Het Eerste Elftal is er in geslaagd Esperanza Pelt uit te schakelen in de Crocky Cup. Na de reguliere speeltijd stond het 0-0 waarna Geel-Zwart in een strafschoppenreeks aan het langste eind trok: 5-6.
In de volgende ronde neemt KFC Lille het op tegen Hades Hasselt.


Zaterdag 28-07-2018
(FH)
In de Beker van BelgiŽ, ook wel de Crocky Cup genoemd, moet het Eerste Elftal dit weekend aan de slag bij Esperanza Pelt. De aftrap is op zondag 29 juli om 16:00 op het veld van de Limburgers (Stadion De Roosen, Sparrenlaan 30, Neerpelt). Onder het motto "moeilijk gaat ook", duimen we alvast voor een goede afloop van dit treffen!


Donderdag 31-05-2018
twitter.com/kfclille

#kfclille Verjongd onuitgegeven Eerste Elftal gaat kopje onder bij Herk De Stad: 5-1EINDSTAND

1. SV Oostkamp (10)
2. HO Kalken (7)
3. HO Veltem (7)
4. Herk De Stad (3)
4. KFC Lille (1)Meer Tweets? Klik hier

Woensdag 30-05-2018
(FH)
Er stond nauwelijks nog iets op het spel in het treffen tussen het Eerste Elftal en Veltem, of het moest zijn dat de bezoekers nog geloofden in hun waterkans om de groep alsnog te winnen. In een partij die dan ook eerder in een gezapig tempo begon, was het doelman Govaerts die zich het eerst diende te onderscheiden door uit te pakken met een geweldige reflex op een schot van de bezoekers. Een verjongd Geel-Zwart kwam vervolgens zelf op voorsprong, toen een aalvlugge Vervoort (foto) een terugspeelbal wist te onderscheppen en voor de neus van doelman Wiers de bal tegen de netten kon prikken (1-0). Petersen diende vervolgens al snel de strijd te staken, waardoor Mertens in de ploeg kwam. Na een aangeschoten handsbal in de 16 ging de bal op de stip en Vanhentenrijk nam de honneurs waar: 1-1. Er volgde meteen een nieuwe kans op scoren voor de bezoekers, maar die werd gelukkig overgeschoten. Na goed en collectief druk zetten van Lille, toonde Gerritsen zich aan de overkant veel koelbloediger: Hij bracht de 2-1 op een ideaal moment op het bord.
De match was uiteraard alles behalve gespeeld en spijtig Lilse balverlies, leidde na een uur de 2-2 in. Veltem drukte door en het was opnieuw Govaerts die met een knappe redding zijn team voor een achterstand behoedde. De bezoekers vergaten daarna nog te profiteren van een te korte terugspeelbal maar zagen hoe ref Van Dyck de bal terecht opnieuw op de stip legde na een haakfout in de 16. Vanhentenrijk zette zich opnieuw achter het leer en faalde ook ditmaal niet: 2-3. In het slot van de partij wist kapitein Van Hemert met een knap schot van buiten de 16 dan toch voor het eerste Lilse punt in deze interprovinciale eindronde te zorgen.
Na deze partij zijn beide teams definitief uitgeschakeld voor promotie. Lille treedt op donderdag 31 mei om 20u nog aan bij het puntenloze Herk De Stad en dan valt het doek definitief over het seizoen 2017-2018.

1. SV Oostkamp (10)
2. HO Kalken (7)
3. HO Veltem (4)
4. KFC Lille (1)
5. Herk De Stad (0)


meer nieuws