datum
uur
wedstrijd
uitslag
Zo 10/12/2017
14:30
Oppuurs - Eerste Elftal
AFG
Vr 08/12/2017
20:00
Prov Reserven - White Star A
1 - 0
Za 09/12/2017
14:30
Gew Reserven - Vorselaar C
9 - 0
Za 09/12/2017
14:30
Minderhout - PU21
3 - 6

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Zondag 10/12/2017 09:05)
   
Maandag 04-12-2017
(FH)
Het Eerste Elftal ging in het treffen tegen het toch wel legendarische Racing Mechelen met 3-0 de boot in, een nederlaag waar weinig tegen in gebracht kon worden. De thuisploeg kwam even voor het half uur vanop de penalty stip op voorsprong via Kevin Huysmans en Auguy Dondo-Ndubo zorgde nog voor rust voor een geruststellende voorsprong. Geel-Zwart slaagde er in de tweede helft niet meer in de bakens te verzetten, zeker niet toen Sacha Fontaine uitpakte met een mooie krulbal en de genadeloze 3-0 op het bord prijkte.
De groenhemden springen op deze manier over onze jongens naar de tweede plaats. Tegen Oppuurs zal alleszins uit een ander vaatje moeten getapt worden.


Zondag 26-11-2017
(FH)
Het Eerste Elftal nam een goede start tegen Schriek en dat werd na een tiental minuten al beloond: Gerritsen kon de bal voor doel zwiepen en Van Mierlo knikte de 1-0 binnen. Lang kon Geel-Zwart niet van die voorsprong genieten want op het kwartier nam Rubenschuh De Winter te grazen met een vrije trap. Diezelfde Rubenschuh waagde ook vlak voor rust zijn kans vanop afstand: De Winter kon de bal nog wel met de vingertoppen beroeren, maar zag hem toch in doel verdwijnen: 1-2, meteen ook de ruststand.
Na de koffie probeerde Lille de bakens te verzetten maar de combinaties liepen eerder stroef, ook al omdat Schriek er in slaagde hoog druk te zetten en grote kansen zo te vermijden. Pas in het slot, nadat Delen door goed opzitten een hoekschop had afgedwongen, kon Petersen de 2-2 tegen de netten knikken. Het doelhout werd nog een keertje geviseerd maar uiteindelijk kwam Geel-Zwart niet meer verder dan dat ene doelpunt in de tweede helft en zo werd er ontgoochelend afgeklokt op een 2-2 gelijkspel.
Lyra pakte ondertussen fors uit bij Kontich (1-5) waardoor het zijn leidersplaats opnieuw verstevigt. Bovendien kunnen Witgoor (thuis tegen Heikant), Berg en Dal (thuis tegen Sint-Job) en Racing Mechelen (op bezoek bij Vorselaar) op zondag nog langs of over Lille wippen.


Maandag 20-11-2017
(FH)
Het Eerste Elftal heeft een moeilijke klip in Branddonk omzeild: 2 doelpunten van Gerritsen volstonden om de groenhemden op een afstand te houden (0-2). KFC Lille nadert zo tot op 3 punten van leider Lyra en staat nu alleen op de tweede plaats.


Vrijdag 17-11-2017
(FH)
Het Eerste Elftal staat aanstaande zondag voor de moeilijke uitwedstrijd tegen het karakterteam van Branddonk. Het hoeft geen betoog dat er voluit voor de winst zal gegaan worden, temeer omdat dit weekend ook leider Lyra en het eveneens als tweede gerangschikte Berg en Dal het tegen elkaar opnemen en Geel-Zwart dus wel eens een goei zaakje zou kunnen doen.
Een andere interessante affiche dit weekend is het treffen tussen de PU21 en hun concurrenten van Zwarte Leeuw. Een onvervalste topper op zaterdag namiddag aan de Balsakker!
De Provinciale Reserven zullen ook stevig uit hun pijp mogen komen om punten te pakken tegen het vijfde gerangschikte Sint-Job. Onze Gewestelijke Reserven trekken dit weekend dan weer een haalbare kaart met een verplaatsing naar het voorlaatst gerangschikte Oostmalle B.


Zaterdag 11-11-2017
(FH)
In het duel tegen Sint-Job kwam Lille op voorsprong nadat Gerritsen mooi voorbereidend werk van Delen kon afronden (1-0). De bezoekers gingen in de tweede helft voluit op zoek naar de gelijkmaker, leken aanvankelijk pech te kennen in de afwerking en werden vlak voor affluiten toch beloond toen na een misverstand op het Lilse middenveld de bal werd opgepikt en van ver over De Winter tegen de netten werd gejast (1-1). De ingevallen Vervoort wist echter nog geen minuut later de bal voor het bezoekende doel te zwiepen waar Gerritsen zijn tweede van de avond kon aantekenen: 2-1 eindstand.
Lille telt nu 24 punten en wipt zo voorlopig terug over Berg en Dal en Witgoor naar de tweede plaats. Beide teams moeten op zondag nog aan de slag tegen respectievelijk Kontich (6de plaats) en Racing Mechelen (5de plaats). Leider Lyra (26 punten) moet naar hekkensluiter Groen Rood Katelijne.


meer nieuws