Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Vrijdag 10/7/2020 11:35)
   
Donderdag 09-07-2020
(FH)
Als kampioen in Eerste Provinciale Antwerpen in het seizoen 2019-2020 treedt het Eerste Elftal volgend seizoen aan in de herdoopte reeks 3e AFDELING VV - B.
In deze interessante reeks treft Geel-Zwart volgende tegenstanders:

Eendracht Termien - Esperanza Pelt - FC Berlaar-Heikant - FC De Kempen - Racing Mechelen - KAC Betekom - KFC Diest - KFC Eppegem - KFC Sint Lenaarts - KFC Turnhout - KFC Witgoor Sport - KFC Zwarte Leeuw - KVK Beringen - KVK Wellen - KVV Weerstand Koersel

KFC Lille opent de debatten in een kempense derby op zaterdag 5 september op het veld van Witgoor Dessel.


Woensdag 01-07-2020
(FH)
KFC Lille neemt met droefheid in het hart veel te vroeg afscheid van Kris Van Leuven, papa van belofte Frederik Van Leuven. De KFC Lille community wenst Kris te bedanken voor zijn jarenlange inzet als afgevaardigde van verschillende van onze jeugdploegen en verliest met Kris één van zijn trouwste supporters. We wensen het gezin, de familie en de vele vrienden van Kris veel sterkte bij dit afscheid.


Maandag 29-06-2020
(FH)
De voorbereidingen op het seizoen 2020-2021 zijn volop bezig: De trainers van Jeugd Opleiding Verenigd Lille (JOVL) zijn druk in de weer om de nodige trainingsschema's voor de komende zomermaanden op te stellen om tip top in vorm aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.Op de website van JOV Lille vinden jullie alvast een overzicht van wanneer elk team er terug invliegt. Nog even geduld en aftellen maar!


Maandag 25-05-2020
(FH)
Met droefheid neemt KFC Lille akte van het heengaan van de Heer Eddy Buersens, een van onze trouwe kantine medewerkers die zich jarenlang met hart en ziel heeft ingezet voor onze club, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn. Wij wensen de familie en vrienden van Eddy veel sterkte bij dit verlies.


Vrijdag 17-04-2020
(FH)
Het is ondertussen meer dan een maand geleden dat de wereldgezondheidscrisis ook in ons land toesloeg en onder andere een abrupt einde maakte aan het uitoefenen van onze favoriete sport. Wanneer en hoe aan deze situatie een einde zal komen is voorlopig koffiedik kijken. Feit is wel dat we allen samen de gedeelde verantwoordelijkheid hebben om dit virus te bestrijden door de richtlijnen van de overheid goed te volgen. KFC Lille wenst al zijn leden en sympathisanten alvast veel positief doorzettingsvermogen en hoopt dat iedereen samen met zijn familie en vrienden in goede gezondheid deze periode mag doorkomen.
Stay safe!


meer nieuws