datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 21/11/2020
20:00
K.RC.Mechelen - Eerste Elftal
AFG
Vr 20/11/2020
20:00
Reserven A - Spouwen-Mopertingen
AFG
Za 21/11/2020
15:00
Reserven B - Arendonk Sport B
AFG

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Vrijdag 13/11/2020 07:35)
   
Donderdag 12-11-2020
(PN)
Het bestuur van KFC Lille heeft beslist dat alle trainingen geannuleerd blijven tot 1 jan 2021. We volgen de situatie verder op en komen ten gepaste tijde met nieuws over een eventuele heropstart.


Donderdag 12-11-2020
(FH)
Het is hartverwarmend om vast te stellen hoe groot het succes is van onze inzamelactie van oude voetbalkledij voor de strijd die onze ziekenhuizen voeren tegen Covid! De aandacht die deze actie in de pers (radio 2, RTV, Gazet van Antwerpen en andere kranten) gehad heeft, zal daar uiteraard niet vreemd aan zijn. Bij deze dan ook alvast een hartelijk dank je wel aan iedereen die zijn schouders onder dit initiatief gezet heeft en kleding geschonken heeft! Uw bijdrage is trouwens nog altijd welkom bij voorzitter Jef Proost (Jepro - Wechelsebaan 50 - 2275 Lille) want de strijd is jammer genoeg nog lang niet gestreden.
Hou het veilig!


Zaterdag 31-10-2020
(CP)
KFC Lille kreeg recent een vraag van het ziekenhuis om oude voetbalshorts en voetbalshirts te verkrijgen. Deze kledingstukken kunnen perfect dienen als onderkleding onder Tyvek pakken die gedragen worden tijdens de verzorging van Covid Patienten. Graag zouden wij onze leden dan ook willen oproepen om zoveel mogelijk van deze niet meer gebruikte kledingstukken te verzamelen en ze binnen te brengen bij voorzitter Jef Proost (Jepro - Wechelsebaan 50 - 2275 Lille).
Alvast bedankt!


Woensdag 21-10-2020
(FH)
De fusieplannen tussen KFC Lille en VC Poederlee zijn concreet vorm aan het krijgen. Doel is om in het seizoen 2021-2022 te fusioneren tot KVC Lille United. KVC Lille United wil haar toekomst uitbouwen op de voetbalterreinen aan de Heggelaan in Poederlee. KFC Lille is met de gemeente tot een overeenkomst gekomen over het verlaten van de gemeentelijke terreinen aan Balsakker in Lille op het einde van het voetbalseizoen 2021-2022.
U vindt verdere details in het persbericht in bijlage dat werd onderschreven door vertegenwoordigers van de gemeente Lille, KFC Lille en VC Poederlee.


Vrijdag 16-10-2020
(JP)
Naar aanleiding van de meest recente maatregelen die Voetbal Vlaanderen en de Belgische Regering hebben genomen omtrent de Coronacrisis, heeft het bestuur van KFC Lille volgende zaken beslist:
  • Alle trainingen voor de eerste ploeg , Regionale Reserven, Gewestelijke reserven en U21 worden onmiddellijk stilgelegd en uitgesteld tot latere datum.
  • Er wordt eveneens voorlopig ook verbod opgelegd tot het spelen van vriendschappelijke wedstrijden.
  • Wat betreft de trainingen van de jeugd (u6 tot u17) blijven de kleedkamers gesloten en kan er dus ook niet gedoucht worden. De spelers komen slechts 5 minuten voor aanvang van de training toe in trainingskledij en keren na de training onmiddellijk huiswaarts.
  • Wat de thuiswedstrijden van de jeugdploegen betreft zullen de kleedkamers enkel gedurende een tiental minuten  ter beschikking gesteld worden om zich om te kleden. Er kan in geen enkel geval gedoucht worden. Afgevaardigden en trainers kijken hierop toe.
  • De toeschouwers zijn verplicht de nodige 1,5 meter afstand te bewaren en ook het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • De club vraagt eveneens respect te tonen in verband met uw aanwezigheid in de kantine en de veiligheidsregels die hier van toepassing zijn strikt na te leven. Respecteer de afstand en de schikking van de tafels van vier en verplaats geen stoelen of tafels.

Het bestuur van KFC Lille dankt u om deze richtlijnen ter harte te nemen.


Maandag 12-10-2020
twitter.com/kfclille

De Lilse beloften treden op dinsdag 13 oktober 2020 aan in een oefenduel bij Lyra-Lierse. De aftrap van deze wedstrijd is voorzien om 19u.


Meer Tweets? Klik hier

Maandag 12-10-2020
(FH)
Vanaf woensdag 14 oktober geldt in de sportwereld code oranje. Concreet wil dit zeggen dat indoorsportactiviteiten waarbij geen 1.5 meter afstand bewaard kan worden voor iedereen boven 12 jaar tijdelijk verboden zijn. Kleedkamers sluiten, behalve in zwembaden. Dat heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts vandaag beslist.
Meer info vindt u bijvoorbeeld op de site van sporza.


meer nieuws