datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 24/10/2020
19:30
K.FC.Diest - Eerste Elftal
AFG
Vr 23/10/2020
20:00
Reserven A - Eendracht Termien
AFG
Za 24/10/2020
12:30
White Star B - Reserven B
AFG

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Donderdag 22/10/2020 18:22)
   
Woensdag 21-10-2020
(FH)
De fusieplannen tussen KFC Lille en VC Poederlee zijn concreet vorm aan het krijgen. Doel is om in het seizoen 2021-2022 te fusioneren tot KVC Lille United. KVC Lille United wil haar toekomst uitbouwen op de voetbalterreinen aan de Heggelaan in Poederlee. KFC Lille is met de gemeente tot een overeenkomst gekomen over het verlaten van de gemeentelijke terreinen aan Balsakker in Lille op het einde van het voetbalseizoen 2021-2022.
U vindt verdere details in het persbericht in bijlage dat werd onderschreven door vertegenwoordigers van de gemeente Lille, KFC Lille en VC Poederlee.


Vrijdag 16-10-2020
(JP)
Naar aanleiding van de meest recente maatregelen die Voetbal Vlaanderen en de Belgische Regering hebben genomen omtrent de Coronacrisis, heeft het bestuur van KFC Lille volgende zaken beslist:
  • Alle trainingen voor de eerste ploeg , Regionale Reserven, Gewestelijke reserven en U21 worden onmiddellijk stilgelegd en uitgesteld tot latere datum.
  • Er wordt eveneens voorlopig ook verbod opgelegd tot het spelen van vriendschappelijke wedstrijden.
  • Wat betreft de trainingen van de jeugd (u6 tot u17) blijven de kleedkamers gesloten en kan er dus ook niet gedoucht worden. De spelers komen slechts 5 minuten voor aanvang van de training toe in trainingskledij en keren na de training onmiddellijk huiswaarts.
  • Wat de thuiswedstrijden van de jeugdploegen betreft zullen de kleedkamers enkel gedurende een tiental minuten †ter beschikking gesteld worden om zich om te kleden. Er kan in geen enkel geval gedoucht worden. Afgevaardigden en trainers kijken hierop toe.
  • De toeschouwers zijn verplicht de nodige 1,5 meter afstand te bewaren en ook het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • De club vraagt eveneens respect te tonen in verband met uw aanwezigheid in de kantine en de veiligheidsregels die hier van toepassing zijn strikt na te leven. Respecteer de afstand en de schikking van de tafels van vier en verplaats geen stoelen of tafels.

Het bestuur van KFC Lille dankt u om deze richtlijnen ter harte te nemen.


Maandag 12-10-2020
twitter.com/kfclille

De Lilse beloften treden op dinsdag 13 oktober 2020 aan in een oefenduel bij Lyra-Lierse. De aftrap van deze wedstrijd is voorzien om 19u.


Meer Tweets? Klik hier

Maandag 12-10-2020
(FH)
Vanaf woensdag 14 oktober geldt in de sportwereld code oranje. Concreet wil dit zeggen dat indoorsportactiviteiten waarbij geen 1.5 meter afstand bewaard kan worden voor iedereen boven 12 jaar tijdelijk verboden zijn. Kleedkamers sluiten, behalve in zwembaden. Dat heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts vandaag beslist.
Meer info vindt u bijvoorbeeld op de site van sporza.


Zondag 11-10-2020
twitter.com/kfclille

Het Eerste Elftal sleept bij KVK Wellen in de slotminuten een punt uit de brand via een doelpunt van Gerritsen: We klokken na 90 minuten af op 1-1.


Meer Tweets? Klik hier

Zaterdag 10-10-2020
(FH)
De Lilse U21 kregen dit weekend de derby tegen de buren uit Wechelderzande voorgeschoteld. In een zeer evenwichtige eerste helft vielen er nauwelijks kansen te noteren en kwam er veel middenveldspel aan te pas. Het leek toen al vast te staan dat het team dat het eerst zou scoren de overwinning zou binnen halen.
Zo geschiedde ook in de tweede helft: Terwijl Geel-Zwart zeker het meest verzorgde voetbal op de mat probeerde te leggen en goed de combinatie bleef zoeken, was het Wechelderzande dat de score wist te openen na een voorafgaand foutje in het Lilse elftal. Lille bleef wel proberen om de bordjes terug gelijk te hangen, maar in de zone van de waarheid ontbrak de nodige vuurkracht. Toen even later een vrije trap gedragen door de wind via de onderkant van de lat binnen ging, leek de Lilse veer gebroken en in zo liepen de bezoekers in het laatste kwart wedstrijd nog uit tot 0-4. Overdreven cijfers die de waardeverhoudingen op het veld niet correct weerspiegelden.


Zondag 04-10-2020
(FH)
Het Eerste Elftal kan na de derby tegen KFC Turnhout spreken van een geslaagde seizoenstart. Net zoals in de openingswedstrijd tegen Weerstand Koersel schoot Geel-Zwart uitstekend uit de startblokken en na 4 minuten was de 1-0 al een feit via Van De Vreede. Lille was heer en meester en halfweg de eerste helft werd dat overwicht verder verzilverd via Gerritsen. Vijf minuten voor rust was het Van De Vreede die met zijn tweede van de avond voor een geruststellende 3-0 zorgde.
Na de koffie bracht Turnhout Johnson in de ploeg en meteen begon het bij de bezoekers beter te draaien. Lille leunde achterover en de bezoekers zorgden voor de nodige druk zonder al te groot gevaar te creŽren. Marien had trouwens nog de 4-0 aan de voet maar zag zijn poging op het doelhout stranden, waarna ook Turnhout prompt de lat trof. De 3-1 kwam er toch toen de bal op de stip ging en Wils scoorde. Geerts zorgde met nog 20 minuten op de klok zelfs voor de 3-2 en toen begon het er even link uit te zien voor Lille. Gerritsen nam vijf minuten later echter alle twijfel weg en zorgde er met zijn tweede van de avond voor dat de boeken van de Binken definitief dicht gingen: 4-2!
Geel-Zwart boekt zo een geslaagde 6 op 9 en heeft bovendien de wetenschap dat het er in Nijlen ook anders had kunnen aan toe gaan. Volgende zaterdag trekt Lille naar Wellen dat uit zijn 3 eerste wedstrijden 2 punten wist te puren (draws tegen Zwarte Leeuw en de Kempen en verlies bij Witgoor Dessel).


meer nieuws