datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 18/01/2020
20:00
Eerste Elftal - Hoboken A
3 - 0
Vr 17/01/2020
20:00
Zoersel A - Prov Reserven
3 - 1
Zo 19/01/2020
10:00
Gew Reserven - Antwerpen Noord
AMC

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Maandag 20/1/2020 08:12)
   
Maandag 20-01-2020
(FH)
Het Eerste Elftal heeft een eerder zorgeloze avond beleefd tegen Hoboken. Een vroege voorsprong zette Geel-Zwart snel op de goede weg: Na een aantal knappe combinaties, haalde Marien vanuit de tweede lijn verschroeiend uit en deed de bal zo netjes in de linkerbenedenhoek belanden (1-0). Luttele minuten later zonderde d’Huyvetter met een knappe pass Brouwers alleen af voor Van Houtven: De Lilse nummer 9 bewaarde oog in oog met de bezoekende doelman zijn cool en legde de bal rustig opzij tot bij Gerritsen die niet meer kon missen (2-0). Geel-Zwart verloor verder op geen enkel moment de controle over de wedstrijd en na 10 minuten in de tweede helft wist Mac-Donald met een subtiele deviatie Gerritsen opnieuw in stelling te brengen: De Lilse spits haalde genadeloos de trekker over en zo was de wedstrijd helemaal gespeeld (3-0).
Na afloop verklaarde Mac-Donald dat Lille op voorhand toch beducht was voor dit soort wedstrijden tegen verdedigend ingestelde ploegen en dat het daarom de bedoeling was om een snelle voorsprong te forceren, iets wat alvast prima gelukt is. De Lilse spits toonde zich voorts tevreden over zijn groeiende vormpeil na een langere periode van afwezigheid. De toekomst oogt dus eerder mooi voor Lille dat meteen de tweede periode titel pakte en zijn voorsprong van 6 punten op De Kempen behoudt.
Volgende week wacht de verplaatsing naar rode lantaarn Sint Dimpna.


Zaterdag 18-01-2020
twitter.com/kfclille

De U21 hebben de topper tegen leider Lentezon naar hun hand weten te zetten: Na een spannende en geagiteerde wedstrijd stond het 2-1 voor onze geelhemden!


Meer Tweets? Klik hier

Zaterdag 18-01-2020
twitter.com/kfclille

Eerste Elftal zoekt en vindt vroege 2-0 voorsprong tegen Hoboken en maakt het zich op die manier gemakkelijk: Wedstrijd wordt probleemloos uitgespeeld en we klokken af op 3-0!


Meer Tweets? Klik hier

Dinsdag 14-01-2020
twitter.com/kfclille

Het wordt zaterdag 18/1 uitkijken naar de wedstrijd van onze U21 op de Lilse Balsakker. Onze jongens, die nog steeds als enige ploeg ongeslagen zijn en netjes geposteerd staan op plaats 2, nemen het op tegen leider Lentezon A! Supporters op post!


Meer Tweets? Klik hier

Zondag 12-01-2020
(FH)
Een week na de gewonnen topper tegen de buren van De Kempen heeft het Eerste Elftal opnieuw het laken naar zich getrokken in het belangrijke duel bij het tweede gerangschikte Berlaar Heikant. De thuisploeg wist al in de derde minuut de score te openen via Van Hoogten en het was pas een eind in de tweede helft dat Geel-Zwart via Mac-Donald de bordjes terug in evenwicht kon brengen (1-1). Erop en erover moet zijn spitsbroeder gedacht hebben, want Gerritsen zorgde vrijwel meteen daarna voor een 1-2 voorsprong. Mac-Donald zorgde met zijn tweede van de namiddag even voor affluiten voor de 1-3 zege!
Lille bouwt zo voor de tweede week op rij zijn voorsprong in het klassement uit: De Kempen (dat Antonia versloeg) volgt nu op 6 punten. Bovendien is op deze manier de tweede periode titel ook erg dichtbij: Met nog 2 speeldagen te gaan telt Lille hierin een voorsprong van 5 punten op respectievelijk Heikant-Berlaar en Berg en Dal.
Onnodig te zeggen dat het nieuwe jaar wel erg goed werd ingezet!


meer nieuws