datum
uur
wedstrijd
uitslag
Zo 19/11/2017
14:30
Branddonk - Eerste Elftal
0 - 2
Za 18/11/2017
14:30
Prov Reserven - Sint Job A
1 - 7
Za 18/11/2017
14:30
Oostmalle B - Gew Reserven
3 - 2
Za 18/11/2017
14:00
PU21 - Zwarte Leeuw
0 - 3

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Vrijdag 17/11/2017 08:54)
   
Vrijdag 17-11-2017
(FH)
Het Eerste Elftal staat aanstaande zondag voor de moeilijke uitwedstrijd tegen het karakterteam van Branddonk. Het hoeft geen betoog dat er voluit voor de winst zal gegaan worden, temeer omdat dit weekend ook leider Lyra en het eveneens als tweede gerangschikte Berg en Dal het tegen elkaar opnemen en Geel-Zwart dus wel eens een goei zaakje zou kunnen doen.
Een andere interessante affiche dit weekend is het treffen tussen de PU21 en hun concurrenten van Zwarte Leeuw. Een onvervalste topper op zaterdag namiddag aan de Balsakker!
De Provinciale Reserven zullen ook stevig uit hun pijp mogen komen om punten te pakken tegen het vijfde gerangschikte Sint-Job. Onze Gewestelijke Reserven trekken dit weekend dan weer een haalbare kaart met een verplaatsing naar het voorlaatst gerangschikte Oostmalle B.


Zaterdag 11-11-2017
(FH)
In het duel tegen Sint-Job kwam Lille op voorsprong nadat Gerritsen mooi voorbereidend werk van Delen kon afronden (1-0). De bezoekers gingen in de tweede helft voluit op zoek naar de gelijkmaker, leken aanvankelijk pech te kennen in de afwerking en werden vlak voor affluiten toch beloond toen na een misverstand op het Lilse middenveld de bal werd opgepikt en van ver over De Winter tegen de netten werd gejast (1-1). De ingevallen Vervoort wist echter nog geen minuut later de bal voor het bezoekende doel te zwiepen waar Gerritsen zijn tweede van de avond kon aantekenen: 2-1 eindstand.
Lille telt nu 24 punten en wipt zo voorlopig terug over Berg en Dal en Witgoor naar de tweede plaats. Beide teams moeten op zondag nog aan de slag tegen respectievelijk Kontich (6de plaats) en Racing Mechelen (5de plaats). Leider Lyra (26 punten) moet naar hekkensluiter Groen Rood Katelijne.


Zaterdag 11-11-2017
(FH)
Het Eerste Elftal neemt het op 11/11 op tegen Sint-Job dat zich met 15 punten uit 11 wedstrijden netjes in de middenmoot heeft genesteld. Geel-Zwart moet voluit voor de 3 punten gaan, wil het de rol niet lossen met Berg en Dal en Witgoor, die na de nederlaag van vorige week bij leider Lyra over onze Krawaten gewipt zijn in de rangschikking.


Zondag 05-11-2017
(FH)
Het Eerste Elftal heeft op bezoek bij leider Lyra de kans gemist om de eerste plaats te grijpen: Geel-Zwart kwam 0-1 voor via Owusu, was bij momenten duidelijk de betere ploeg, maar zag hoe de thuisploeg (in de 96e minuut nota bene) de overwinning alsnog binnen rijfde: 2-1. Lille eindigde bovendien met 10 man aangezien Owusu nog rood onder de neus geduwd kreeg.


Zaterdag 28-10-2017
(FH)
Het eerste wapenfeit van de wedstrijd tussen het Eerste Elftal en Kontich kwam op naam van Van Mierlo die vanuit de tweede lijn over mikte. Geel-Zwart had licht overwicht in het spel maar het kwam verder amper tot voldragen aanvallen in een kansenarme eerste helft. Na een goede twintig minuten lanceerde Delen met een knappe doorsteekpass dan toch eens een goede Lilse aanvalspoging en Asubonteng kon de daaropvolgende afvallende bal tegen de netten jagen (1-0). Kontich reageerde meteen met twee scherpe ballen voorlangs waar niemand zijn voet kon tegen zetten, maar voor de rest vielen er ondanks aandringen van de bezoekers nauwelijks kansen te noteren.
Na de koffie verzuimde Lille aanvankelijk om verder uit te lopen: Delen zette Van Mierlo uitstekend op weg richting doel maar Verheyen won simpel het pleit. Even later noteerden we een veelbelovende counter maar de laatste pass van Delen op de mee opgerukte Asobonteng miste precisie. De 1-0 bleef dus op het bord en met die krappe voorsprong bleef de intensiteit van de wedstrijd erg hoog. Beide teams bleven het echter moeilijk hebben om de nodige kansen bijeen te voetballen, daarvoor werd er dikwijls te slordig geacteerd. Het was wachten op een invalbeurt van de weder optredende Gerritsen om daar verandering in te brengen: de Lilse spits besloot eerst nog nipt naast, maar draaide zich even later goed vrij in de 16 en zette met een sluwe pass Owusu daarna op weg naar de 2-0. Geel-Zwart sprong vervolgens opnieuw slecht om met een goede counter mogelijkheid en kon even later rekenen op een uitstekende reflex van De Winter om de 0 op het bord te houden. De Lilse goalie moest zich in de daaropvolgende hoekschop wel gewonnen geven op een hard schot van dichtbij en zo was het nog even bibberen bij het slotoffensief van de bezoekers die hun voltallige luchtmacht nog in de strijd gooiden, maar zonder resultaat.
Het Eerste Elftal sluit zo de eerste periode af op een tweede plaats achter Lyra dat met de zege ging lopen bij de buren uit Vorselaar.


meer nieuws