datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 15/12/2018
20:00
Eerste Elftal - KONTICH

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Zondag 9/12/2018 13:22)
   
Zondag 09-12-2018
(FH)
Het Eerste Elftal is er eindelijk nog eens in geslaagd om een driepunter te pakken. Dat lag enigszins in de lijn der verwachting, want de tegenstander van afgelopen weekend, Duffel, had de twijfelachtige eer de rode lantaarn in Eerste Provinciale te dragen.
Geholpen door een stevige rugwind was het Geel-Zwart dat in de eerste helft de meeste drang naar voor etaleerde en dat rendeerde rond de twintigste minuut: Bij een hoekschop kreeg Gerritsen het openingsdoelpunt op een schoteltje aangeboden, toen de Duffelse defensie de bal niet weggewerkt kreeg en hem panklaar legde voor de Lilse spits die van dichtbij niet kon missen: 1-0. Even later pakten Gerritsen en D’Huyvetter op links uit met knap samenspel en op de daaropvolgende voorzet scheerde Owusu de Duffelse deklat. Vlak voor rust, op een ideaal moment, was het dan toch opnieuw raak: Owusu zette op rechts gezwind zijn man in de wind en zijn voorzet werd door Gerritsen met een subtiele baltoets in doel gedevieerd (2-0).
In de tweede helft leek er initieel weinig aan de hand voor Lille dat echter gaandeweg meer en meer het initiatief aan de bezoekers liet. Op het uur resulteerde dat in een paar Duffelse doelpogingen waarop Goris goed plat ging. Daarmee was het vet echter van de soep: De onmondige bezoekers wisten met hun balbezit weinig aan te vangen, terwijl de pogingen tot counter door Geel-Zwart nauwelijks tot kansen leidden, waardoor de wedstrijd langzaam dood bloedde.
Lille mag zo eindelijk nog eens 3 punten op het conto zetten. Tegen Kontich zullen de zeilen echter bijgezet moeten worden om dat kunststukje nog eens te herhalen.


Zondag 09-12-2018
(FH)
Trainer Herman Nys meldt dat de keeperstrainingen in 2018 eindigen op 12 december 2018. Hij verwacht al zijn pupillen terug op het veld op 9 januari 2019. In tussentijd houdt hij er aan jullie een prettig eindejaar te wensen!


Maandag 03-12-2018
(FH)
Het eerste elftal had al 7 matchen op rij geen overwinning meer geboekt, en dus was de nood aan een zege groot. Maar dat dat uitgerekend op het veld van leider Oppuurs moest gebeuren, dat maakte de zaken natuurlijk extra moeilijk. Toch zag het er aanvankelijk goed uit voor Geel-Zwart, want in een eerder kleurloze eerste helft, kon Owusu halfweg profiteren van een missertje van doelman Vandenbossche en Lille op voorsprong brengen (0-1). Lang duurde dat feestje echter niet, want op een voorzet van Muyldermans belandde de bal via Mintjens in eigen doel en zo hingen de bordjes terug gelijk (1-1).
De leider schakelde een tandje hoger in de tweede helft en met een prachtige treffer van Gulsen kwam de thuisploeg al snel op voorsprong (2-1). Rond minuut 70 deed ook Van Gool zijn duit in het zakje voor Oppuurs en zo stond Geel-Zwart al 2 doelpunten in het krijt (3-1). Een verhoopte spectaculaire ommekeer kwam er niet meer: Dichter dan een poging van Gerritsen die het doelhout trof kwam Lille niet.
5 op 24 is ondertussen het harde verdict en daarmee komt het Eerste Elftal stilaan in de onderste regionen van het klassement. Hopelijk wordt de definitieve ommekeer aanstaande zaterdag al ingeluid in de thuismatch tegen rode lantaarn Duffel.


Vrijdag 30-11-2018
twitter.com/kfclille

De PU15 hebben het voor elkaar gebracht: Kampioen! Proficiat aan spelers, technische staf en supporters... een beloning voor het harde werk! Wedstrijdverslagen, inclusief een verslag van hun laatste overwinning tegen hun rechtstreekse concurrent, vindt u op www.jovl.be.


Meer Tweets? Klik hier

Maandag 26-11-2018
twitter.com/kfclille

#kfclille Eerste Elftal kan voorsprong tot drie maal toe niet vast houden tegen Wuustwezel: 3-3 met doelpunten van Petersen, Owusu en Gerritsen


Meer Tweets? Klik hier

meer nieuws