datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 17/03/2018
20:00
Eerste Elftal - Branddonk
Do 15/03/2018
20:00
Prov Reserven - Minderhout A
1 - 3
Za 17/03/2018
14:30
Bouwel B - Gew Reserven

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Maandag 12/3/2018 08:19)
   
Zondag 11-03-2018
(FH)
Sint-Job kreeg als eerste een aantal kansen in de wedstrijd tegen het Eerste Elftal, maar het was Geel-Zwart dat op het half uur de score wist te openen: Van Hemert schakelde zijn belager uit en schoot vervolgens laag in de hoek binnen (0-1). Prince kreeg de kans om de score te verdubbelen, maar besloot naast. Bij een tegenaanval van de thuisploeg viel de goal dan aan de andere kant: Stojanac zorgde net voor de rust voor de gelijkmaker (1-1).
Sint-Job claimde in de tweede helft het balbezit, maar wist dat niet in doelkansen om te zetten. Geel-Zwart moest bovendien met zijn 10 voort toen de ingevallen Mintjens tot twee keer toe een geel karton onder de neus geschoven zag. Lille pakte nog uit met een mooie combinatie waarbij Prince de paal trof, maar de 1-1 bleef op het bord staan. Onze jongens beŽindigden de match nog met 9 spelers, want ook Petersen kreeg een tweede geel en mocht vroegtijdig gaan douchen.
Lille ziet Lyra (6-0 winst tegen het veroordeelde GR Katelijne) zo verder weglopen (virtuele voorsprong van 7 punten), maar pakt wel een bonuspuntje op Racing Mechelen dat met 0-2 onderuit ging tegen Witgoor Dessel.


Donderdag 08-03-2018
(FH)
De KFC Lille community wenst langs deze weg speler Gill Swerts en zijn familie veel sterkte bij het heengaan van hun geliefde vader en echtgenoot Fernand Swerts.


Zondag 04-03-2018
(FH)
De Pallieters van Lyra hebben aan het langste eind getrokken in het treffen tegen het Eerste Elftal. De vinnige bezoekers legden de basis voor hun zege al in de eerste helft waarin ze twee keer tot scoren kwamen. In de tweede helft ging Geel-Zwart gedreven op zoek naar de aansluitingstreffer en die kwam er toen Gerritsen geduwd werd in de 16 en de bal op de stip ging: Gerritsen zette zelf de elfmeter om: 1-2. Lille bleef de nodge druk aanhouden, maar geraakte moeilijk door de bezoekende verdediging. De ingevallen Vervoort had nog de beste mogelijkheid aan de voet, maar zijn poging leverde doelman Maes uiteindelijk geen problemen op. Op de counter maakten de bezoekers het zoín kwartier voor het einde helemaal af en mochten de Lilse boeken toe.
Lyra doet zo een uitstekende zaak in het klassement want ook Racing Mechelen bleef dit weekend puntenloos na een 2-1 nederlaag bij Rapid Leest. Mede daardoor blijft Lille hangen op een virtuele tweede plaats.


Zondag 04-03-2018
(JP)
De trekking van de tombola van KFC Lille wordt 14 dagen uitgesteld. Omwille van de recente afgelastingen van wedstrijden en trainingen heeft immers nog niet iedereen de kans gehad om zijn lotjes binnen te brengen. Met dank voor uw begrip.


Donderdag 01-03-2018
twitter.com/kfclille

Topper op komst! Zondag 04/03/2018 15:00 Eerste Elftal - Lyra! Een wedstrijd om naar uit te kijken


Meer Tweets? Klik hier

meer nieuws