datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 17/02/2018
20:00
Eerste Elftal - Berg en Dal
Za 17/02/2018
15:00
Retie A - Prov Reserven
Vr 16/02/2018
19:30
Oelegem C - Gew Reserven
2 - 7
Za 17/02/2018
14:00
Nijlen - PU21b
2 - 4

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Dinsdag 13/2/2018 20:34)
   
Dinsdag 13-02-2018
(JK)
De drie voetbalclubs FC Gierle, KFC Lille en VC Poederlee hebben allen toegezegd om ook volgend voetbalseizoen samen te werken onder de gemeenschappelijke vlag JOVL.
Er wordt momenteel werk gemaakt van de aandachts- en verbeterpunten vanuit de voorbije drie werkjaren.
Dit vraagt uiteraard opnieuw om overleg en een mogelijk gewijzigde invulling van de categorieen per locatie.
Wij streven er naar om met de ondersteuning van de drie clubs u hierover meer duidelijk te kunnen geven tegen 31 maart 2018. Zodra wij een gemeenschappelijk akkoord hierover hebben bereikt zullen wij u dit kenbaar maken.
Intussen kijken wij de toekomst alvast hoopvol tegemoet.


Zondag 11-02-2018
twitter.com/kfclille

#kfclille Reeks van 5 opeenvolgende overwinningen voor Eerste Elftal kent een eerder verrassend einde op het veld van KGR Katelijne: 1-1


Meer Tweets? Klik hier

Zaterdag 10-02-2018
(IM)
Zoals elk jaar nemen enkele ploegen van JOV Lille deel aan een internationaal, meerdaags voetbaltornooi. Dit jaar zijn dat de PU11, PU13, PU15, PU17 en PU19. Zij zullen de eer hoog houden op het tornooi in Poperinge van 10 mei tot 13 mei 2018. Om de kostprijs te drukken voor de spelers organiseren de deelnemende ploegen een actie om centjes in te zamelen. Zij hebben aan de innerlijke mens gedacht en organiseren daarom een heus spaghetti-weekend op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Op zaterdagavond om 18u bent u trouwens welkom voor de betere wijnproeverij (in samenwerking met wijnen Jacobs). Hiervoor hoeft u niet in te schrijven.
Wij hopen te mogen rekenen op jullie aanwezigheid ter ondersteuning van onze jeugdspelers.
Vergeet de gezellige wijnproeverij vanaf 18 uur niet!
Inschrijvingsformulier binnen te brengen via trainer, afgevaardigde, in kantine Lille of via Iwan Mertens.


Zondag 28-01-2018
(FH)
De derby tussen het Eerste Elftal en de bezoekers uit Vorselaar kende een eerder kleurloos begin: Pas na een klein kwartier noteerden we de eerste poging tussen de palen: De Winter stond pal. Net nadat Vervoort Owusu al vroeg in de wedstrijd was komen vervangen, was het voor Lille wel meteen bingo: Nieuwkomer Swerts zwierde een vrije trap voor doel waar kapitein Van Hemert met het hoofd in doel verlengde: 1-0! De bezoekers reageerden via Van Sprengel die een aantal kopbalkansen niet in het kader kon mikken. Lille kwam niet echt goed in zijn spel en dat zou zo trouwens de hele wedstrijd blijven: Een mogelijke verklaring lag in het feit dat de bezoekers bijwijlen op of over het randje acteerden: Zo zagen we een lelijke overtreding op Swerts die slechts bestraft werd met geel. Net voor rust tekenden we de tweede Lilse kans op en meteen was het weer raak: Gerritsen en Asubonteng glipten door de buitenspelval en die laatste kon op aangeven van de Lilse nummer 19 de 2-0 simpel binnen leggen! Een doelpunt dat de nodige commotie teweeg bracht, er sneuvelde jammer genoeg zelfs een ruit in de Lilse kantine door.
Afwerken aan 100% heet dat dan, en Lille kon zo relaxed de tweede helft aanvatten. De bezoekers gingen uiteraard vol op zoek naar een doelpunt maar het duurde even eer er werkelijk doelgevaar van voort kwam: Dufraing kon een eerste keer dreigen op corner, maar mikte met het hoofd over. Niet veel later zorgde diezelfde Dufraing met een krachtige kopslag opnieuw voor gevaar, maar het leer belandde pal in de armen van De Winter. De Vorselaarse nummer 17 (opnieuw Dufraing dus) probeerde het vervolgens dan maar een keertje vanop afstand: zijn loeier ging net boven de kruising over. Door de Vorselaarse drang naar voor, kwam er uiteraard aan de andere kant ook de nodige ruimte: Zo kon Gerritsen alleen afgaan op Princen, maar die laatste won het pleit. Even later noteerden we een zeer vlotte Lilse combinatie waarbij Gerritsen uiteindelijk het leer nipt naast devieerde en het doek finaal dus nog altijd niet viel. Daardoor werd het uiteindelijk nog spannend, want een dikke twintig minuten voor tijd viel het Vorselaarse tegendoelpunt letterlijk uit de lucht: Oris kopte een bal hoog voor doel, die door De Winter vlak bij zijn doellijn geplukt werd, maar de grensrechter oordeelde dat de Lilse goalie het leer net achter die doellijn greep. 2-1 dus, wat voor hernieuwde moed bij de bezoekers zorgde. Zo kon MariŽn ei zo na voor de 2-2 zorgen met een krachtige kopslag, maar de bal belandde pal in de armen van De Winter. De bezoekers slaagden er niet in om verdere kansen af te dwingen, terwijl Geel-Zwart nog een aantal goede mogelijkheden op de 3-1 liet liggen: Een Lilse counter leidde tot flagrant handsspel in de bezoekende 16, maar Jennart liet begaan en ook Gerritsen dook nog een keertje vervaarlijk op in de 16, doch zonder succes.
Ondanks een beduidend mindere prestatie bleven de punten dus toch op de Balsakker. Zo doet Geel-Zwart een goede zaak, want Lyra ging op eigen veld verrassend onderuit tegen Heikant Berlaar (2-0). Racing Mechelen klaarde de klus wel op het veld van Branddonk (1-2) waardoor het uitermate spannend wordt aan de kop van het klassement.


Zaterdag 27-01-2018
twitter.com/kfclille

#kfclille 4de overwinning op rij voor eerste elftal na winst tegen Vorselaar...


Meer Tweets? Klik hier

meer nieuws