datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 28/10/2017
20:00
Eerste Elftal - Kontich A

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Maandag 23/10/2017 07:43)
   
Maandag 23-10-2017
(FH)
Het Eerste Elftal was bij het tweede gerangschikte Berg en Dal al vroeg op achtervolgen aangewezen na een doelpunt in de rebound van Mo El Idrissi, maar kon gelukkig binnen de vijf minuten de bordjes gelijk hangen via Van Mierlo die van ver binnen mikte. Na de koffie noteerden we een poging van Owusu die zijn schot nog net gekeerd zag, maar even later was het wel bingo toen de Lilse spits kon afleggen voor Delen die niet aarzelde en de 1-2 in het mandje legde. Geel-Zwart kwam nog goed weg toen Raeymackers een opgelegde kans miste, maar deed de boeken uiteindelijk definitief toe vanop de stip: Een fout op Owusu zorgde er voor dat Van Mierlo zijn tweede van de namiddag kon maken en de verdiende 1-3 zege was op die manier een feit.
Lille doet op deze manier een uitstekende zaak in het klassement want het wipt over Berg en Dal en over Racing Mechelen dat tegen Oppuurs op 1-1 bleef steken. Met nog 1 speeldag in de eerste periode te gaan houdt het leider Lyra (5-0 tegen Antonia) binnen schot voor de eerste periode titel.


Zondag 22-10-2017
(FH)
De KFC Lille community wenst langs deze weg TVJO Jules Claessens en zijn familie veel sterkte bij het heengaan van hun geliefde moeder Maria De Wolf.


Maandag 16-10-2017
(FH)
In het duel tegen hekkensluiter Groen Rood Katelijne werd er voor rust niet gescoord: Pevernagie mikte gelukkig voor Geel-Zwart naast, terwijl Owusu en Delen aan de overkant ook niet tot scoren kwamen. Net na rust kon Van Hemert na een vrije trap dan toch raak treffen en nog geen 10 minuten later had ook Van Mierlo er eentje tegen de touwen hangen. Uitenhaak kon vrijwel meteen tegen prikken in de rebound en zo bleef het toch min of meer spannend tot het einde. Een beter Lille ging op zoek naar een bevrijdende derde treffer, en kwam via Van Mierlo en De Busser dicht bij maar het was uiteindelijk Owusu die vlak voor tijd de 3-1 eindstand op het bord bracht.
Een logische zege dus voor onze geelhemden die volgende week voor het eerst een ploeg uit de top 3 zullen ontmoeten: Op zondag 22 oktober moet er voor de 3 punten gestreden worden op het veld van het tweede geklasseerde Berg en Dal dat dit weekend vlot de maat nam van Vorselaar (0-2).


Zaterdag 14-10-2017
(FH)
Het feestcomité van KFC Lille zet de mooie traditie van de voorbije jaren verder en tracteert u op een gezinsbrunch op woensdag 1 november 2017. Zij die de afgelopen jaren hebben deelgenomen, weten dat zij zich mogen verwachten aan een heerlijk en gezellig eetfestijn. Inschrijven kan via de formulieren in bijlage.


Zondag 01-10-2017
(FH)
Het werd een probleemloze avond voor het Eerste Elftal in de derby bij Vorselaar: Lille controleerde, middels heel veel balbezit, het eerste kwartier en Owusu en Vervoort konden zo al in stelling worden gebracht. Het was dan ook even schrikken toen Vorselaar op het kwartier plots ook de neus aan het venster stak en gedurende een tiental minuten dreigend uit de hoek kwam. Lille reageerde met een afstandsschot van Van Mierlo dat net naast ging en toen diezelfde Van Mierlo even later terug uithaalde, werd de afgeweerde poging door Owusu opgepikt en tegen de netten gedropt (0-1). Vijf minuten later brak Geel-Zwart snel uit en D’Huyvetter zwiepte vanop links de bal voor doel waar Delen mooi kon binnen leggen (0-2). Na die twee doelpunten nam Lille de wedstrijd opnieuw volledig in handen en kwam het niet meer in de problemen tot aan het rustsignaal.
Meteen na de koffie tekende de geïnfiltreerde Van Mierlo het ideale scenario uit door de 0-3 op het bord te zetten. Vorselaar liet zich hier niet door van de wijs brengen en zette De Winter een aantal keer serieus aan het werk. De Lilse goalie hield zijn netten echter schoon. Na die Vorselaarse opstoot van aanvalslust, dwong Lille opnieuw een aantal kansen af: Delen testte de vuisten van Adriaensen en vervolgens konden Owusu en Delen elk nog een keertje moederziel alleen voor de Vorselaarse doelman opduiken, maar de 0-4 kwam er niet. Ook Van Hemert (strafschop op de doellat) en Mensah (mooie plaatsbal) konden de netten niet meer doen trillen, terwijl een bescheiden eindoffensiefje van de thuisploeg finaal ook niks meer opleverde. Het bleef zo bij een meer dan verdiende en logische 0-3 zege voor onze Krawaten.


meer nieuws