datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 19/09/2020
20:00
Eerste Elftal - Weerstand Koersel
Vr 18/09/2020
20:00
Weerstand Koersel - Reserven A
2 - 0
Za 19/09/2020
15:00
Reserven B - KFC Beekhoek Sp. B
5 - 2

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Zaterdag 19/9/2020 19:06)
   
Zaterdag 19-09-2020
(FH)
Rode lantaarn Beekhoek opende enthousiast aan de Balsakker tegen de Gewestelijke Reserven en zorgde aanvankelijk voor het meeste gevaar. De groenhemden zagen zich met een vroege voorsprong beloond voor hun sterke start (0-1). Het duurde even voor Lille het ritme van de wedstrijd oppikte, maar geel-zwart nam gaandeweg wel het commando over in die eerste helft. Kapitein Vissers zorgde op aangeven van Vanhees voor de gelijkmaker (1-1) en toverde niet veel later ook de 2-1 uit zijn sloffen. Lille creŽerde verder nog heel wat kansen en toen Henderieckx een fraaie 1-2 opzette met Vissers zorgde de Lilse youngster voor een verdiende 3-1 voorsprong bij de rust.
Na de koffie wist Lille zijn voorsprong snel uit te bouwen: Sas stuurde Verhestraeten in het straatje en de Lilse middenvelder kapte zich mooi vrij en werkte al even mooi af (4-1). Beekhoek gaf zich niet gewonnen, wist tegen te prikken (4-2) en leek daar even moed uit te putten. Maar dat was zonder Vanhees gerekend, die een schijnbaar verloren bal in de 16 van de tegenstander knap recupereerde, vervolgens Vissers bediende die op zijn beurt Breugelmans in stelling bracht en zo stond het 5-2 en gingen de boeken definitief toe. Verdere animo ontstond in de vorm van Verhestraeten die een vrije trap nog op de doelpaal mikte en ook doelman Van Rooy zorgde nog voor spektakel door 2 aanvallers netjes te dribbelen (de derde was er wel te veel aan waardoor het ei zo na nog gevaar opleverde). Het veranderde allemaal niks meer aan het eindresultaat: onze geelhemden pronkten na afloop met een verdiende 5-2 overwinning en rijven zo de eerste punten van de prille competitie binnen.


Zaterdag 19-09-2020
(FH)
Trainer Kris De Backer blikt op zaterdag 19 september in Gazet Van Antwerpen vooruit op de komende competitie. Geel-Zwart staat daarin voor een zware start met achtereenvolgens wedstrijden tegen Koersel, Nijlen en Turnhout maar de Lilse trainer heeft het volste vertrouwen in zijn spelersgroep en gelooft dat Lille klaar is voor de competitie.


Donderdag 17-09-2020
(JP)
Graag vragen we uw aandacht voor gewijzigde richtlijnen in verband met SARS-CoV-2.
Tot nader order kunnen voor de trainingen van alle ploegen van U6 tot en met U21 douches en kleedkamers niet meer gebruikt worden. Spelers worden pas verwacht 5 minuten voor het begin van de training in hun trainingskledij en brengen hun eigen drinkbus mee. Na het einde van elke training begeeft elke speler zich onmiddellijk huiswaarts.
Voor wedstrijden blijven de kleedkamers en douches voolopig ter beschikking, maar iedere trainer en afgevaardigde kijkt toe op de reglementering en voorschriften wat betreft het gebruik hiervan. Ook bij thuiswedstrijden en wedstrijden op verplaatsing zorgt elke speler voor zijn eigen drank.


Donderdag 17-09-2020
(PN)
Mutualiteiten zoals de CM voorzien in een gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijvingsgeld van een sportclub. In de rubriek praktische info op onze website vindt u alvast een blanco formulier. U kan dit invullen en laten ondertekenen door het bestuur van de club om het vervolgens bij de mutualiteit in te dienen.


Woensdag 16-09-2020
(FH)
Het Eerste Elftal en de Beloften van KFC Lille openen op hun beurt volgend weekend de competitie. De Beloften trekken op vrijdag 18 september naar Weerstand Koersel (aftrap om 20:00).
's Anderendaags staat aan de Lilse Balsakker de omgekeerde affiche op het programma voor het Eerste Elftal: Ook hier wordt afgetrapt om 20:00!
Supporters op post!


Zondag 06-09-2020
(FH)
Racing Mechelen en het Eerste Elftal hebben in de tweede ronde van de Crocky Cup een ware spektakelmatch geserveerd. Met een vooroorlogse 5-4 trokken de Maneblussers het laken uiteindelijk naar zich toe.
Groen-Wit kwam binnen de 5 minuten op voorsprong via Weuts maar Van de Vreede kon binnen de 2 minuten op aangeven van Flebus zijn tegenstander uitkappen en de bal in de winkelhaak jassen (1-1). In een boeiende eerste helft golfde het spel goed op en neer en opnieuw Van de Vreede bracht een kleine tien minuten voor rust de stand op 1-2. Met een pegel vanop 30 meter zorgde Van Der Zyp dat de bordjes halfweg toch terug in evenwicht hingen (2-2).
Na de koffie kwam de thuisploeg helemaal onder stoom en Weuts kopte op hoekschop zijn tweede van de avond in doel (3-2). Doncos leek op het uur de Lilse boeken helemaal dicht te doen en scoorde op aangeven van Heyvaert de 4-2. Geel-Zwart vocht echter terug en binnen de 5 minuten werd Gerritsen vrij gespeeld: de Lilse aanvaller werkte in zijn rustige stijl beheerst af (4-3). Carrez besloot 5 minuten in navolging van Van Der Zyp ook een keertje uit te halen en De Winter had geen verhaal tegen de harde knal (5-3). Met nog een kwartier op de klok bracht opnieuw Gerritsen Geel-Zwart terug in de wedstrijd door een strafschop om te zetten (5-4). Verdere pogingen om alsnog langszij te komen liepen op niets uit terwijl Racing niet meer profiteerde van de ruimte die zo ontstond.
Het Lilse bekeravontuur eindigt dus hier met opgeheven hoofd en de focus kan nu volledig op de komende competitie gericht worden. In die competitie kunnen we alvast uitkijken naar 21 november want dan trekt Geel-Zwart opnieuw naar het Oscar Vankesbeeckstadion.


Zaterdag 05-09-2020
(FH)
De gewestelijke reserven hebben vanmiddag aan de Balsakker de competitie 2020/2021 op gang getrapt. Onze zwarthemden kenden tegen de bezoekers van Witgoor Dessel een goede start en via Vekemans en Breugelmans stond na een half uur voetbal een verdiende 2-0 voorsprong op het bord. Vlak voor rust wisten de bezoekers te milderen vanop de penalty stip na een haakfout in de 16 en dat gaf de mannen van Dessel moed want ze trokken in de 2de helft het laken helemaal naar zich toe. Met een knap afstandsschot wisten ze de bordjes in evenwicht te hangen en op het uur was de 2-3 een feit. Lille leek niet meteen bij machte om aan die situatie nog iets te veranderen, al strandde een mogelijke gelijkmaker even voor affluiten nog op de paal.


meer nieuws