datum
uur
wedstrijd
uitslag
Za 15/02/2020
20:00
Eerste Elftal - RC Mechelen
1 - 3
Vr 14/02/2020
19:30
Olmen - Prov Reserven
0 - 4
Zo 16/02/2020
10:00
Gew Reserven - Merksplas B

Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Zondag 16/2/2020 08:24)
   
Zaterdag 15-02-2020
twitter.com/kfclille

Er is voor het Eerste Elftal een einde gekomen aan een bijzonder knappe reeks van 14 ongeslagen wedstrijden. Racing Mechelen pakte een 1-3 overwinning op de Balsakker en heeft zo terug wat spanning in de competitie geblazen.


Meer Tweets? Klik hier

Vrijdag 14-02-2020
twitter.com/kfclille

De Lilse beloften halen 6 op 6 in de competitie tegen Olmen. In de uitwedstrijd op Valentijnsdag gingen onze Lilse Youngsters superieur met een knappe 0-4 zege aan de haal!


Meer Tweets? Klik hier

Woensdag 12-02-2020
(FH)
We zijn nog altijd maar half februari en het Eerste Elftal moet in 2020 al voor de derde keer als leider aan de slag tegen "de tweede in het klassement". Na wedstrijden tegen De Kempen (overtuigende 4-1 winst) en Berlaar Heikant (1-3 winst), moet nu het gerenommeerde Racing Mechelen bekampt worden, dat na een reeks van 6 opeenvolgende overwinningen op 8 punten volgt van Geel-Zwart.
Het Eerste Elftal zette ondertussen zelf ook een reeks neer om u tegen te zeggen: Liefst 14 keer na elkaar werd er niet meer verloren, waarbij enkel Wezel met een 3-3 gelijkspel punten kon afsnoepen van de terechte leider in eerste provinciale A. De laatste nederlaag van onze jongens dateert van 19 oktober, toen een 2-1 verlies geleden werd op het veld van, jawel, Racing Mechelen.
Onnodig te zeggen dat het dus aanstaande zaterdag een wedstrijd wordt om naar uit te kijken. Bij winst bedraagt de kloof met de achtervolgers meteen 11 punten en komt de titel wel echt dichtbij. Maar het staat buiten kijf dat de bezoekers er alles aan zullen doen om de spanning terug in de competitie te brengen door de volle buit te pakken in Lille.
We rekenen op de steun van alle Lilse supporters en heten jullie samen met de collega's uit Mechelen van harte welkom aan de Balsakker!


Zondag 09-02-2020
twitter.com/kfclille

Het Eerste Elftal haalt al snel een vroege achterstand op bij Ternesse en stoomt door naar 1-5 winst via Cools, Mac-Donald, Delen en Gerritsen (2).


Meer Tweets? Klik hier

Zaterdag 08-02-2020
(FH)
Wie vorige week getuige was geweest van de eerder magere prestatie van de Lilse beloften bij Retie (5-1 nederlaag) en wie tegelijkertijd een blik op het klassement had geworpen waarin tegenstander Arendonk ongenaakbaar aan de leiding prijkte met een voorsprong van maar liefst 15 punten op nummer 2 en een doelpuntensaldo van +44, die kwam ongetwijfeld met niet al te hoge verwachtingen naar de Balsakker afgezakt op vrijdag. Onze Lilse youngsters legden echter een zeer goede wedstrijd op de mat en trokken van meet af aan vol zelfvertrouwen de tegenstander tegemoet. Geel-Zwart toonde zich in de eerste helft minstens de evenknie van de bezoekers (die naar verluid wel een aantal sterkhouders misten) en wist zich voor zijn lef en doorzettingsvermogen beloond toen Deceuster al vroeg de score kon openen (1-0). De wedstrijd golfde verder aangenaam op en neer en de bezoekers wisten op een ideaal moment, vlak voor rust, tegen te prikken: Er werd slordig uitverdedigd bij Lille en zo volgde de 1-1 op een snelle uitbraak.
De bezoekende trainer herschikte zijn troepen enigszins na rust en speelde de snelheid van verdediger Fofana uit in de aanval. Zijn medemaats wisten de vinnige speler een aantal keer goed te lanceren waardoor de Arendonkse nummer 2 een aantal keer voor de neus van Van Staay kon opduiken: De Lilse goalie pakte daarbij uit met een paar prima reflexen maar moest zich toch 1 keer gewonnen geven en zo was een moedig Lille op achtervolgen aangewezen (1-2). De opdracht werd er niet makkelijker op toen Yeboah op korte tijd twee keer een geel karton onder de neus geschoven werd door een overigens prima leidende piepjonge scheidsrechter De Voldere (een jongen met veel potentieel!), maar toch dwongen onze jongens ook met tien in het slot nog een aantal hoekschoppen en een uitstekende kans op de gelijkmaker af: Bruynkens wist zijn poging echter niet te kadreren en zo gingen de bezoekers met de volle buit aan de haal.
Trainer Tim Geentjens loofde achteraf tevreden de prima prestatie van de Lilse jongeren maar toonde zich terecht lichtjes ontgoocheld in de einduitslag op het scorebord: “Met een beetje meer meeval had hier meer ingezeten”.


meer nieuws