Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Zondag 24/6/2018 12:39)
   
Donderdag 31-05-2018
twitter.com/kfclille

#kfclille Verjongd onuitgegeven Eerste Elftal gaat kopje onder bij Herk De Stad: 5-1EINDSTAND

1. SV Oostkamp (10)
2. HO Kalken (7)
3. HO Veltem (7)
4. Herk De Stad (3)
4. KFC Lille (1)Meer Tweets? Klik hier

Woensdag 30-05-2018
(FH)
Er stond nauwelijks nog iets op het spel in het treffen tussen het Eerste Elftal en Veltem, of het moest zijn dat de bezoekers nog geloofden in hun waterkans om de groep alsnog te winnen. In een partij die dan ook eerder in een gezapig tempo begon, was het doelman Govaerts die zich het eerst diende te onderscheiden door uit te pakken met een geweldige reflex op een schot van de bezoekers. Een verjongd Geel-Zwart kwam vervolgens zelf op voorsprong, toen een aalvlugge Vervoort (foto) een terugspeelbal wist te onderscheppen en voor de neus van doelman Wiers de bal tegen de netten kon prikken (1-0). Petersen diende vervolgens al snel de strijd te staken, waardoor Mertens in de ploeg kwam. Na een aangeschoten handsbal in de 16 ging de bal op de stip en Vanhentenrijk nam de honneurs waar: 1-1. Er volgde meteen een nieuwe kans op scoren voor de bezoekers, maar die werd gelukkig overgeschoten. Na goed en collectief druk zetten van Lille, toonde Gerritsen zich aan de overkant veel koelbloediger: Hij bracht de 2-1 op een ideaal moment op het bord.
De match was uiteraard alles behalve gespeeld en spijtig Lilse balverlies, leidde na een uur de 2-2 in. Veltem drukte door en het was opnieuw Govaerts die met een knappe redding zijn team voor een achterstand behoedde. De bezoekers vergaten daarna nog te profiteren van een te korte terugspeelbal maar zagen hoe ref Van Dyck de bal terecht opnieuw op de stip legde na een haakfout in de 16. Vanhentenrijk zette zich opnieuw achter het leer en faalde ook ditmaal niet: 2-3. In het slot van de partij wist kapitein Van Hemert met een knap schot van buiten de 16 dan toch voor het eerste Lilse punt in deze interprovinciale eindronde te zorgen.
Na deze partij zijn beide teams definitief uitgeschakeld voor promotie. Lille treedt op donderdag 31 mei om 20u nog aan bij het puntenloze Herk De Stad en dan valt het doek definitief over het seizoen 2017-2018.

1. SV Oostkamp (10)
2. HO Kalken (7)
3. HO Veltem (4)
4. KFC Lille (1)
5. Herk De Stad (0)


Zondag 27-05-2018
(FH)
Op zondag 27/05/2018 neemt het Eerste Elftal het op tegen Hoger Op Veltem, dat mathematisch nog een kans op groepswinst heeft in de interprovinciale eindronde. De aftrap wordt gegeven om 15u aan de Balsakker.


Zaterdag 26-05-2018
(FH)
Het Eerste Elftal is ook na zijn tweede wedstrijd in de interprovinciale eindronde met lege handen achter gebleven. Het moest afgelopen donderdag aan de slag op het kunstgras van SV Oostkamp, een ploeg die op basis van de cijfers de absolute favoriet voor deze eindronde was. Geel-Zwart liet zich daardoor niet van de wijs brengen en legde een prima partij op de mat. Delen en Van Hemert hadden kansen om de score te openen, maar de afwerkingsgraad was ook in deze wedstrijd weer geen 100%. Even voor het halfuur was het integendeel Oostkamp dat via Timmerman op voorsprong kwam na een vrije trap. Lille kon nog voor rust tegen scoren via Owusu.
Na de pauze kwam Oostkamp opnieuw op voorsprong via een afgeweken vrije trap (doelpunt van Canoot), maar ook deze opdoffer kreeg onze jongens niet klein: Met nog een dik kwartier kon Van Hemert gelijk stellen en leek een verdiend punt in de maak. Dat was echter zonder ref De Couvreur gerekend die de bal vlak voor affluiten op de stip legde waardoor Bekaert de kans greep om de drie punter voor zijn team veilig te stellen.
Het avontuur in de eindronde zit er daardoor na twee wedstrijden meteen op. Voor de winst in de groep zal het waarschijnlijk gaan tussen Kalken en Oostkamp, die beiden ongeslagen zijn, al heeft ook HO Veltem, de komende tegenstander van Geel-Zwart, nog een mathematische kans.

1. SV Oostkamp (9)
2. HO Kalken (6)
3. HO Veltem (3)
4. KFC Lille (0)
5. Herk De Stad (0)


Donderdag 24-05-2018
twitter.com/kfclille

Interprovinciale eindronde: Don. 24 mei 20u00 SV Oostkamp - KFC Lille - #moeilijkgaatook #allesofniks #comeon


Meer Tweets? Klik hier

meer nieuws