Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Maandag 21/5/2018 19:15)
   
Zondag 20-05-2018
(FH)
Het Eerste Elftal heeft zijn start in de interprovinciale eindronde volledig gemist. Geel-Zwart wisten diep in de eerste helft verdiend de score te openen via Gerritsen maar de bezoekers van KFC Hoger Op Kalken konden die scheve situatie vrijwel meteen recht zetten via Poppe en zo werd er gerust met een 1-1 stand.
In het begin van de tweede helft pleegden de bezoekers een ware hold-up via 2 snelle doelpunten van Desramault en Lille kon van die klap niet meer bekomen. De bezoekers liepen integendeel vlotjes nog verder uit en De Munnynck en Janssens zorgden voor zware 1-5 cijfers.
HO Kalken neemt zo samen met Oostkamp de leiding in de groep. KFC Lille zal de volgende 3 wedstrijden simpelweg moeten winnen om nog een kansje te maken op promotie, te beginnen op donderdag 24 mei 20u00 in de moeilijke verplaatsing naar Oostkamp dat de trekker in twee wedstrijden al meteen 10 maal wist over te halen.

1. SV Oostkamp (6)
2. HO Kalken (6)
3. KFC Lille (0)
4. HO Veltem (0)
5. Herk De Stad (0)


Zaterdag 19-05-2018
(FH)
Het eerste elftal begint op zondag 20 mei 2018 aan zijn opdracht in de interprovinciale eindronde. KFC Lille was vrij op speeldag 1 die afgelopen week plaats vond: Daarin bombardeerde Oostkamp (West-Vlaanderen) zichzelf meteen tot favoriet door Veltem (Vlaams-Brabant) te verslaan met maar liefst 7-0. De West-Vlamingen hadden eerder in de reguliere competitie ook al met indrukwekkende cijfers uitgepakt.
In de andere partij verliep het iets evenwichtiger. HO Kalken (Oost-Vlaanderen) sleepte een 2-1 overwinning uit de brand tegen Herk De Stad (2-1). HO Kalken is meteen ook de eerste tegenstander die op bezoek komt in Lille. Om 15u00 zal het eerste fluitsignaal klinken op de Balsakker. Supporters op post voor wat ongetwijfeld een boeiende wedstrijd wordt!

1. SV Oostkamp (3)
2. HO Kalken (3)
3. KFC Lille (0)
4. Herk de Stad (0)
5. HO Veltem (0)


Zondag 13-05-2018
twitter.com/kfclille

#kfclille Eerste Elftal gaat door naar interprovinciale eindronde na uitstekende prestatie in terugwedstrijd bij Berg en Dal: 0-2 winst via doelpunten van Gerritsen maakt 1-2 verlies uit heenmatch goed!


Meer Tweets? Klik hier

Zondag 13-05-2018
(FH)
De Poperinge Trophy zit er op. Met een ruime delegatie van Jeugdopleiding Verenigd Lille trokken we naar de Westhoek om er het lokale tornooi te betwisten. Organisatoren, spelers, begeleiders en supporters kunnen terugblikken op een geslaagd tornooi, waarin de vriendschap en de sfeer primeerden! Een mooie afsluiter dus van het voetbalseizoen voor de deelnemende JOV Lille teams, waarbij we tegelijkertijd iedereen van harte willen bedanken die hier zijn schouders mee heeft onder gezet. Genieten nu van een deugddoende sportieve break en uitkijken naar het volgende JOV Lille seizoen!
Meer info vindt u op de website van JOV Lille.


Zaterdag 12-05-2018
(FH)
Op zondag 13 mei staat de terugwedstrijd van de Provinciale Eindronde op het programma: Het Eerste Elftal staat voor een moeilijke opgave bij Berg en Dal nadat het de heenwedstrijd in de slotminuten verloren liet gaan. Eigen kansen werden niet voldoende afgewerkt en de tegendoelpunten waren er daarenboven met een serieuze strik rond.
Onder het motto "moeilijk gaat ook" zullen onze jongens meer dan vol aan de bak moeten om de 1-2 nederlaag uit te wissen en een ronde verder te kunnen gaan.
Supporters op post!


meer nieuws