Alle informatie over onze jeugdploegen vindt u op www.jovl.be

KFC Lille laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Dinsdag 4/8/2020 08:51)
   
Dinsdag 04-08-2020
(JP)
Voor de spelers van alle seniors elftallen (1ste Ploeg, Reserven en U21) zijn alle trainingen opgeschort tot en met 25 augustus 2020. Tevens mogen geen officiele wedstrijden, beker wedstrijden of vriendschappelijke wedstrijden gespeeld worden tot en met 25 augustus 2020. Dit naar aanleiding van de opgelegde Covid-19 maatregelen.


Zondag 02-08-2020
(FH)
SARS-CoV-2 blijft ons aller leven beheersen en dat heeft uiteraard ook zijn gevolgen voor hoe wij onze favoriete sport in de KFC Lille en JOV Lille community beleven. Het jeugdbestuur en de trainers van KFC Lille en JOV Lille hebben een lijst maatregelen getroffen die ons moeten helpen om op een veilige en gezonde manier te kunnen trainen. Gelieve deze regels grondig door te nemen en er in de komende weken en maanden grondig rekening mee te houden. Wij danken u voor uw begrip.
Samen erdoor!


Dinsdag 28-07-2020
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat alle regionale wedstrijden in het veldvoetbal, minivoetbal en futsal niet mogen doorgaan tot en met 25 augustus. In de provincie Antwerpen mag ook niet getraind worden.
Het verbod van Voetbal Vlaanderen is niet alleen van toepassing op wedstrijden bij volwassen, ook U19- en U21-wedstrijden mogen niet gespeeld worden in Vlaanderen. Dat wil dus zeggen dat heel wat bekerwedstrijden, die normaal gezien al komend weekend zouden gespeeld worden, niet kunnen doorgaan. Dat is ook door de KBVB bevestigd ondertussen. Bij de mannen gaat het om de eerste 5 speeldagen, bij de vrouwen om de eerste 3.
Jeugdploegen mogen wel nog vriendschappelijke wedstrijden spelen tot en met de U17. Enkel de ouders van de spelers zijn toegelaten als toeschouwers. Toernooien zijn wel verboden.
Door deze maatregelen is uitstel van de competities voor heel Vlaanderen waarschijnlijk.
Last but not least: In de provincie Antwerpen mag er van de provincie niet getraind worden.


Zondag 26-07-2020
(FH)
De Lilse beloften en Herenthout hebben elkaar in evenwicht gehouden in een oefenduel na een mooie comeback van de Lilse Youngsters: 3-3. Raeymaekers, Gyimah en Bruynkens bedienden het Lilse kanon!


Vrijdag 24-07-2020
(FH)
Onze Lilse beloften spelen een oefenwedstrijd tegen Herenthout op zaterdag 25/07 om 18u aan de Balsakker.
Supporters op post, maar hou het veilig!


meer nieuws