KFC Lille Nieuws 2019

Dinsdag 24-12-2019
(WS)
KFC Lille organiseert een VIP menu ter gelegenheid van de wedstrijd tussen het Eerste Elftal en De Kempen op zaterdag 4 januari 2020. U kan op deze avond genieten van de ideale combinatie tussen het sportieve en het culinaire. Alle relevante informatie vindt u in detail in het document in bijlage. Inschrijven kan telefonisch of via e-mail tot en met donderdag 2 januari 2020.
Wij wensen alle aanwezigen alvast smakelijk eten en een aangename wedstrijd!


top
 
Vrijdag 20-12-2019
(FH)
Het Lilse voetbaljaar 2019 is definitief voorbij. Tijd om jullie als trouwe bezoekers van onze website in naam van het bestuur en het webteam van KFC Lille een prettig en feestelijk eindejaar te wensen.
Een moment om even terug te blikken op wat was, een deugddoende periode om even de batterijen volledig terug op te laden en dan samen op weg naar een sportief, gezond en succesvol 2020!


top
 
Zondag 15-12-2019
twitter.com/kfclille

Eerste Elftal opent prima in de terugronde: Bij Zoersel werd het 0-3! Gerritsen scoorde bij het begin van de eerste helft en opnieuw halfweg de tweede helft waarna Marien de Zoerselse boeken definitief dicht deed met nog twintig minuten op de klok. Door de uitschuiver van De Kempen (1-4 tegen Oppuurs), staat Geel-Zwart nu alleen op kop!
De volgende wedstrijd met inzet is, jawel, KFC Lille - De Kempen op 4 januari!Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 08-12-2019
twitter.com/kfclille

Het Eerste Elftal pakt de volle buit bij 's Gravenwezel: Delen en Gerritsen kennen succes in de tweede helft: 0-2! KFC Lille is zo de winnaar van dit weekend: naaste concurrenten De Kempen, Heikant en Racing Mechelen klokken allemaal af op 2-2.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 07-12-2019
(FH)
Extreme Football Tourism, het leidde Bas Tukker vorige week helemaal tot in ons eigen stadion om er een impressie te maken van de wedstrijd tussen het Eerste Elftal (aka FC De Heidebloem Sint-Pieters-Lille) en Wezel, een wedstrijd die op 3-3 eindigde. Via de link in bijlage kan u de foto reportage van Bas bewonderen.


top
 
Zaterdag 07-12-2019
(FH)
Het Eerste Elftal sluit zondag om 14:30 de heenronde in eerste provinciale af op het veld van 's Gravenwezel. De tegenstander bevindt zich momenteel in de onderste regionen van het klassement (14de plaats met 12 punten) en Geel-Zwart zal dan ook een gemotiveerde tegenstander aantreffen dat de punten goed kan gebruiken.
Supporters op post!


top
 
Zaterdag 07-12-2019
(FH)
JOV Lille lanceerde recent, in samenwerking met Okay Lille, een stickeralbum over onze clubs. Stickers worden verdeeld via verkooppunten in de kantines van FC Gierle, KFC Lille en VC Poederlee of bij Okay in Lille.
Veel verzamelplezier!


top
 
Zondag 01-12-2019
(FH)
Het Eerste Elftal heeft maar gedeeltelijk kunnen profiteren van de nederlaag van leider De Kempen op het veld van Racing Mechelen. Tegen de bezoekers uit Wezel werd het 3-3 na een wedstrijd met een wisselend score verloop.
Geel-Zwart kreeg in de eerste helft heel wat goede mogelijkheden en eentje daarvan belandde ook daadwerkelijk tegen de netten: Na een klein kwartier kende Marien succes met een knap afstandsschot. De voorsprong bleef echter beperkt tot die 1-0 en vlak voor rust wist Teker aan de eerste paal zijn hoofd goed tegen een hoekschop van Hangisi te zetten zodat de bordjes bij het rustsignaal terug in evenwicht hingen (1-1).
De bezoekers drongen ook na rust aan en Hangisi wist de rood-blauwen op voorsprong te brengen (1-2). Geel-Zwart schakelde daarna een versnelling hoger en Gerritsen wist opnieuw zijn doelpuntje mee te pikken (2-2). De Lilse spits zette een vijftal minuten later ook Delen (foto) knap vrij voor de doelman en de Lilse youngster kon het leer mooi onder De Bisschop binnen schuiven (3-2). Een slotoffensief van de bezoekers leek aanvankelijk te stranden op de paal, maar toen geel-zwart de bal maar niet weg kreeg, kende Ibrahimovic even voor affluiten alsnog succes en eindigde de wedstrijd op een 3-3 gelijkspel.


top
 
Zaterdag 30-11-2019
twitter.com/kfclille

Lilse beloften creŽren heel wat kansen bij Merksplas maar springen er slordig mee om: Een efficiŽnte thuisploeg rijft zo de 3 punten binnen: 2-1.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 24-11-2019
twitter.com/kfclille

Gerritsen stelt een dik kwartier voor het einde de zege bij Berg en Dal veilig: 0-1 winst voor Eerste Elftal dat zo samen met De Kempen een kloofje slaat op de achtervolgers.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 23-11-2019
twitter.com/kfclille

Een inspiratieloos Lille vergeet zijn kansen af te maken en krijgt door een sterk counterend Vorselaar nooit echt grip op de wedstrijd: 3-1 nederlaag in de derby voor onze beloften.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Woensdag 20-11-2019
(PVT)
Niet te missen!
Op vrijdag 29 november 2019 om 20u: quiz voor en door JOV Lille.
Ideaal om de donkere winteravonden door te komen: een quiz in de kantine aan de Balsakker in Lille. U hoeft heus geen echte quizzer te zijn, leute en gezelligheid staan voorop. Maximum 6 personen per ploeg, 15 Euro per ploeg ter plaatse te betalen. Aarzel niet en schrijf u in, via een mail naar paul.van.tigchelt@gmail.com.


top
 
Zaterdag 16-11-2019
(FH)
Als de term eenrichtingsvoetbal nog niet was uitgevonden dan hadden ze dat zeker moeten doen ter gelegenheid van de wedstrijd van vanavond op de Balsakker. De bezoekers van Antonia presenteerden zich in een ultra defensieve opstelling en beperkten zich hoofdzakelijk tot de bal blindelings naar voor trappen bij elke gelegenheid. Het Eerste Elftal zocht maar vond amper gaatjes in het rood-groene blok, dat groeide naarmate de wedstrijd vorderde. De bezoekers bedienden zich bovendien van de nodige overtredingen waardoor Flebus al vroeg de strijd moest staken en ook DíHuyvetter in de klappen deelde.
Pas na de koffie vond Geel-Zwart de weg naar de netten: Na een vlotte combinatie kon Gerritsen zich doorzetten in de 16 en de bevrijdende 1-0 was een feit. Drie minuten later viel alles echter te herdoen: De Lilse verdediging trad veel te weinig doortastend op bij de eerste de beste kans voor de bezoekers en de bordjes hingen terug in evenwicht. Het spelbeeld veranderde bijgevolg niet, al kwam Antonia toch nog een paar keer gevaarlijk opzetten op de counter. Lille was verplicht om het gaspedaal te blijven indrukken en begon in het slot uit noodzaak de bal met de regelmaat van de klok in de bezoekende 16 te droppen. Pas in minuut 89 viel de muur van Antonia: Een poging van Delen werd geweerd maar een alerte Gerritsen slaagde er toch in het leer over de doellijn te wurmen en zo klokten we af op een verdiende 2-1 overwinning.
Geel-Zwart pakt zo 12 op 12 en mag zich nu opmaken voor de verplaatsing naar Berg en Dal.


top
 
Zaterdag 16-11-2019
twitter.com/kfclille

Wat is de overeenkomst tussen de muur van Berlijn en de muur van Antonia? Ze zijn allebei in 89 gevallen.
Eerste Elftal pakt verdiende zege in het slot na 90 minuten eenrichtingsvoetbal: 2-1.Meer Tweets? Klik hier

top
 
Donderdag 14-11-2019
twitter.com/kfclille

Lilse beloften leggen de duimen tegen K.S.A.V. St-Dymphna Geel A. De bezoekers tonen zich te sterk voor onze Lilse beloften en graaien de 3 punten mee op de Balsakker: Einduitslag: 2-4


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 10-11-2019
twitter.com/kfclille

Eerste Elftal pakt 3 punten bij VC Herentals na niet meteen de sterkste wedstrijd van geel-zwart: 0-1 via Flebus.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 09-11-2019
twitter.com/kfclille

Lilse beloften rechten de rug na hun povere tweede helft tegen Herentals en leggen in Nijlen een sterke prestatie op de mat: Na een intense en aangename wedstrijd stond het 2-3 met doelpunten van Bruynkens, Reijnen en Yeboah.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 03-11-2019
(FH)
Het Eerste Elftal legde bij het 5de gerangschikte Oppuurs een prima prestatie op de mat: Geel-Zwart zat halfweg al op rozen nadat Gerritsen op aangeven van Marien de score op het kwartier had geopend (0-1). Gerritsen benutte voorts ook een elfmeter na hands in de 16 even voor het rustsignaal (0-2).
Lille kwam ook in de tweede helft niet meer in de problemen en rond het uur werd de score fors aangedikt: Petersen werkte een voorzet goed af (0-3) en even later schotelde Delen met een knappe pass Marien de 0-4 voor. Delen pakte meteen daarna ook uit met een voorzet die Gerritsen knap controleerde: de Lilse spitse kapte zijn tegenstander uit en schoot overhoeks zijn hattrick binnen (0-5). In het slot van de wedstrijd zorgde Brouwers met een mooi afstandsschot voor de duidelijke 0-6 cijfers. De Winter zorgde er vervolgens met een knappe parade nog voor dat de 0 op het bord bleef.
Opdracht volbracht!


top
 
Vrijdag 01-11-2019
twitter.com/kfclille

Lilse beloften tonen zich efficiŽnt in eerste helft met zuivere hattrick van Arnauw, maar zijn te zegezeker na de koffie en worden nog koud gepakt door een wilskrachtig Herentals: 3-5 nederlaag #totaleommekeer


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Maandag 28-10-2019
(FH)
Het Eerste Elftal heeft vlot de maat genomen van Nijlen. Het was MariŽn die de openingstreffer markeerde tegen zijn ex-club met een knal in de winkelhaak en zo stond de 1-0 al na 10 minuten op het scorebord. Halfweg de eerste helft combineerden Gerritsen en Flebus uitstekend en zo kwam de 2-0 op naam van die laatst genoemde. Geel-Zwart hield verder controle over de wedstrijd ondanks voorzichtig aandringen van de bezoekers en kon de score in het slotkwart van de wedstrijd verder opdrijven: Delen profiteerde van slecht ontzetten na een vrije trap en Gerritsen zette de kroon op het Lilse werk met de 4-0.
KFC Lille behoudt zo een waterkans op de eerste periode titel maar moet dan wel rekenen op een complete misstap van De Kempen bij Hoboken op zondag terwijl er uiteraard zaterdag alvast moet gewonnen worden bij Oppuurs.


top
 
Zaterdag 26-10-2019
twitter.com/kfclille

Het Eerste Elftal behaalt zijn derde thuiszege van het seizoen tegen Nijlen: Marien, Flebus, Delen en Gerritsen zorgden voor uitgesproken 4-0 cijfers!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Vrijdag 25-10-2019
twitter.com/kfclille

De Lilse beloften stranden op een 1-1 gelijkspel in Berg en Dal. Gezien het spelbeeld, de gemiste kansen en een duidelijk niet gefloten penalty verdienden ze meer.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Donderdag 24-10-2019
twitter.com/kfclille

Speeldag 9: het Eerste Elftal kijkt op zaterdag 26/10 Nijlen in de ogen! Het wordt alvast een speciale wedstrijd voor een aantal spelers in de Lilse kern en onze trainer wegens hun verleden bij de blauwhemden. Het kan de motivatie alleen maar ten goede komen: voluit voor de 3 punten!
Supporters op post.Meer Tweets? Klik hier

top
 
Woensdag 23-10-2019
twitter.com/kfclille

Speeldag 9: De Provinciale Reserven moeten vrijdag aan de bak bij Berg en Dal (6de gerangschikt) en gaan ongetwijfeld op zoek naar eerherstel voor de recent zware nederlaag bij Weelde. Wij wensen onze talentvolle youngsters alvast veel succes!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 19-10-2019
twitter.com/kfclille

Het Eerste Elftal lijdt voor het eerst puntenverlies op verplaatsing: Bij Racing Mechelen ging het 5 minuten voor tijd de boot in via een strafschop nadat MariŽn even voor halfweg Geel-Zwart terug op gelijke hoogte had gebracht. Eindstand: 2-1.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 19-10-2019
twitter.com/kfclille

Lilse beloften kunnen andermaal niet winnen op verplaatsing maar laten zich ditmaal wel erg gemakkelijk aftroeven in het begin van de wedstrijd, een klap die ze niet meer te boven komen in de partij bij het lager gerangschikte Weelde die eindigde op maar liefst 9-3.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Woensdag 16-10-2019
(FH)
Op zaterdag 19 oktober staat de topper bij Racing Mechelen op het programma voor het Eerste Elftal. Graag wijzigen wij onze supporters op volgende afspraken die gelden voor deze verplaatsing:

- Supportersbussen en wagens zijn verplicht aan te rijden via de E19 en N16. Vervolgens dient men de Elektriciteitsstraat en de Schorsmolenstraat te nemen.
- Er kan geparkeerd worden in de Schorsmolenstraat. Bij te weinig beschikbare parkeerplaatsen, kan men parkeren op de parking van Aldi.
- Het is ten strengste verboden bengaals vuur en rookpotten mee te nemen en te gebruiken.
- Er is een strikte supportersscheiding.
- Personen die beschikken over een vrijkaart dienen zich aan te bieden aan de hoofdingang. Er zal geen doorgang verleend worden via de bezoekersingang.


top
 
Maandag 14-10-2019
twitter.com/kfclille

Frappant: terwijl het eerste elftal het vooral in de uitmatchen uitstekend doet (9 op 9), valt het op hoe de Lilse beloften tot nu toe enkel in de thuismatchen punten pakten (10 op 12): Een overzicht op onze klassementen pagina!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 13-10-2019
(WS)
KFC Lille organiseert een VIP menu ter gelegenheid van de wedstrijd tussen het Eerste Elftal en Nijlen op zaterdag 26 oktober 2019. U kan op deze avond genieten van de ideale combinatie tussen het sportieve en het culinaire. Alle relevante informatie vindt u in detail in het document in bijlage. Inschrijven kan telefonisch of via e-mail tot en met 23 oktober 2019.
Wij wensen alle aanwezigen alvast smakelijk eten en een aangename wedstrijd!


top
 
Zondag 13-10-2019
(FH)
In het treffen tussen het Eerste Elftal en Ternesse duurde het ongeveer een kwartier eer er voor de eerste keer animo te beleven viel: Trenson zag zijn poging van op afstand op de dwarsligger belanden en onderstreepte zo het lichte overwicht van Geel-Zwart. Even later kreeg ook Gerritsen een kans om op doel te besluiten maar een bezoekende verdediger wist zich gepast in de baan van de bal te gooien. Delen probeerde het ook een keertje van op afstand maar zijn strak schot zoefde over en zo stond het na een half uur nog steeds 0-0. De bezoekers vielen van hun kant vlug met 10: Snoeys pakte zijn tweede geel na een ingreep op Brouwers en mocht gaan douchen. Gek genoeg was het van dan af Ternesse dat zich het gevaarlijkst toonde: De Winter kon een poging van op afstand in hoekschop weren en diende even later opnieuw een knappe parade uit de mouw te schudden op een hard schot uit de tweede lijn. De Lilse goalie moest zich kort voor rust dan toch gewonnen geven: In eerste instantie toonde hij zich paraat op een listige vrije trap van Verhoeven, maar Muyshondt was goed gevolgd en kon ongehinderd binnen leggen (0-1).
Geel-Zwart kreeg meteen een fikse waarschuwing bij het begin van de tweede helft: Zakaria, de vinnig pocket spits van de bezoekers waar de Lilse verdediging maar moeilijk greep op kreeg, trof onmiddellijk de lat na een flitsende actie. Aan de overkant kende Lille dan weer wel geluk toen scheidsrechter Dens de bal op de stip legde na onvrijwillig maar duidelijk handsspel in de bezoekende 16: Mac-Donald liet doelman Goris kansloos (1-1). Nog geen tien minuten later stond de Lilse aanvaller terug op de goede plek bij een hoekschop: Aan de tweede paal wist hij Goris opnieuw te vloeren (2-1). Brouwers deed even later de boeken van de bezoekers helemaal toe en zorgde voor de 3-1. Tussendoor diende De Winter nog eens alert te reageren op een poging van de immer gevaarlijke Verhoeven. De Lilse doelman deed dat met verve door de bal plukvast en met stijl onschadelijk te maken, een bekroning van een sterke wedstrijd. In het slot wist Delen de score nog verder uit te diepen: de rechtsachter werd diep gestuurd, ontweek een stevige tackle en werkte prima af: 4-1, meteen de eindstand in deze partij, want een huizenhoge kopkans werd meteen daarna door de bezoekers nog gemist. Een lichtjes opgenaaide Zakaria pakte nog onnodig zijn tweede geel en zo eindigden de bezoekers de wedstrijd met 9 en was de buit definitief binnen.
Het Eerste Elftal blijft zo in het zog van leider De Kempen dat met spectaculaire 4-6 cijfers de winst pakte bij Zoersel. Volgende week wacht de moeilijke verplaatsing naar het 4de gerangschikte RC Mechelen dat dit weekend stevig uitpakte bij Oppuurs (1-6).


top
 
Zaterdag 12-10-2019
twitter.com/kfclille

Het Eerste Elftal heeft de 3 punten aan de Balsakker gehouden tegen Ternesse: Geel-Zwart trok het laken in de tweede helft naar zich toe na een 0-1 ruststand en klokte af op 4-1! De bezoekers eindigden de wedstrijd met 9.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Vrijdag 11-10-2019
twitter.com/kfclille

De Lilse beloften pakten tegen Olmen hun 3de overwinning van het seizoen. Een doelpunt van Bruynkens volstond voor een 1-0 overwinning in een wedstrijd waarin Geel-Zwart het bijna een uur met zijn 10'en moest rooien na rood voor Mertens.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Vrijdag 11-10-2019
twitter.com/kfclille

Het Eerste Elftal gaat op zaterdag op zoek naar zijn tweede thuisoverwinning. Zij verwelkomen Ternesse A op de Balsakker.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 06-10-2019
(FH)
Het Eerste Elftal is er ondanks een mindere wedstrijd opnieuw in geslaagd om een driepunter op verplaatsing mee te kapen. Het ging bij Kontich winnen met 3-4 in een wedstrijd die een wisselend scoreverloop kende. De rekening werd pas halfweg geopend toen Baert de thuisploeg op voorsprong bracht (1-0). Binnen de 10 minuten wist Gerritsen gelijk te stellen (1-1), maar Van Camp zorgde met nog een kwart wedstrijd te spelen voor een nieuwe voorsprong van de thuisploeg (2-1). Erop en erover moest men bij Geel-Zwart gedacht hebben want in een tijdspanne van twee minuten bogen Flebus en Mac-Donald die scheve situatie om en zo stond het 2-3. De bordjes hingen echter meteen weer in evenwicht toen Van Loon een kwartier voor tijd voor de 3-3 zorgde. Lille sloeg onmiddellijk opnieuw en dit keer finaal terug: Marien plaatste het orgelpunt door het leer van ver in de winkelhaak te mikken: 3-4 winst!
Het Eerste Elftal pakt zo 9 op 9 in zijn wedstrijden op verplaatsing en nestelt zich comfortabel in de top 5 van het klassement. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Ternesse.


top
 
Zaterdag 05-10-2019
twitter.com/kfclille

Eerste Elftal trekt dit weekeind (zaterdag 20u) naar Kontich dat op een twaalfde plaats staat met 5 punten uit 5 wedstrijden. Winst is nodig om aansluiting bij de top te houden!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Vrijdag 04-10-2019
twitter.com/kfclille

Lilse beloften kijken snel tegen 2-0 achterstand aan bij Arendonk en leggen iets te weinig grinta aan de dag om die scheve situatie nog recht te kunnen zetten: 4-1.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 29-09-2019
(FH)
Het Eerste Elftal is er na het gelijkspel tegen Zoersel en de nipte nederlaag tegen Heikant voor de eerste keer in geslaagd om de 3 punten aan de eigen Balsakker te houden en het deed dat meteen met verve: Tegen Sint-Dimpna, 12de in de rangschikking met 4 punten uit 4 wedstrijden, werd maar liefst 7 keer gescoord. Geel-Zwart wist al vroeg in de wedstrijd te profiteren van 2 hoekschoppen: Eerst wist Petersen af te werken en nog geen 2 minuten later was het Schops die de bal in doel deed belanden. Nog voor halfweg stond het al 3-0 toen Brouwers uitpakte met een knappe aktie en dito schot en op het half uur deed Trenson zijn duit in het zakje door een voorzet van Flebus af te werken (4-0). Flebus etaleerde vlak voor rust nog een mooie controle en zette met een fraai schot de forfait cijfers bij rust al op het bord.
Lille ging ook na de koffie op zijn elan verder en Gerritsen zorgde voor de 6-0. Doelman Vervoort kon een aantal keer voorkomen dat de score nog verder opliep want de kansen bleven komen. Kamara kon de score wel nog milderen voor de bezoekers (6-1), maar in het slot van de wedstrijd zette Mac-Donald de puntjes op de Lilse i en zo stonden er bij affluiten overtuigende 7-1 cijfers op het scorebord. Frappant hierbij is voorts dat 7 verschillende spelers aan het Lilse kanon stonden.
Volgende speeldag wacht de verplaatsing naar Kontich.


top
 
Zondag 22-09-2019
(FH)
Het Eerste Elftal heeft ruim de maat genomen van rode lantaarn RVC Hoboken. Geel-Zwart etaleerde meteen het nodige overwicht en Flebus wist dat op het kwartier ook op het scorebord te zetten (0-1). Even na het half uur wisten Gerritsen en MariŽn die voorsprong verder uit te diepen (0-3) en zo leek de wedstrijd al gespeeld nog voor halfweg.
In een overbodige tweede helft konden opnieuw Flebus en Gerritsen de score nog verder op drijven (0-5).
Lille nestelt zich zo met een 7 op 12 in de buurt van de top 5 op 2 punten van De Kempen, Wezel en Berg En Dal die elk 9 punten wisten te totaliseren na 4 speeldagen.


top
 
Woensdag 18-09-2019
(WS)
KFC Lille organiseert een VIP menu ter gelegenheid van de wedstrijd tussen het Eerste Elftal en St. Dimpna A op zaterdag 28 september 2019. U kan op deze avond genieten van de ideale combinatie tussen het sportieve en het culinaire. Alle relevante informatie vindt u in detail in het document in bijlage. Inschrijven kan telefonisch tot en met 25 september 2019.
Wij wensen alle aanwezigen alvast smakelijk eten en een aangename wedstrijd!


top
 
Vrijdag 13-09-2019
twitter.com/kfclille

Lilse beloften nemen het op vrijdag de 13de op tegen Zoersel dat net zoals onze geelhemden het seizoen met 1 nederlaag en 1 overwinning begon. Succes, jongens!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 07-09-2019
twitter.com/kfclille

Eerste Elftal haalt twee keer een achterstand op en pakt een knappe 2-4 overwinning bij buren van @KFCDeKempen dankzij onder andere hattrick van @mackie84 !


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Woensdag 04-09-2019
twitter.com/kfclille

We zijn nog maar 1 speeldag bezig en er komt al een onvervalste derby aan! Aanstaande zaterdag kijken De Kempen en het Eerste Elftal elkaar in de ogen in Tielen.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 31-08-2019
(FH)
Het Eerste Elftal is er niet in geslaagd om de 3 punten aan de Balsakker te houden in de openingswedstrijd van de competitie 201-2020 tegen Zoersel. Geel-Zwart nam een goede start en dwong meteen een aantal kansen af maar Marien (op Moorkens) en Flebus (op de lat) zagen hun pogingen gestuit. Lille claimde het balbezit en kreeg ook via MacDonald (net over doel) nog een goede mogelijkheid maar moest opletten voor de counterpogingen van Zoersel. In de tweede helft ging de bal dan toch tegen de netten, maar de treffer van Flebus werd afgekeurd voor buitenspel. Een kwartier voor tijd zag ook Brouwers de bal gestuit door Moorkens. Op die manier bleef de brilscore op het bord.


top
 
Zondag 18-08-2019
(FH)
In de Beker van Antwerpen lukte scoren vlot tegen KFC Brasschaat dat na 3 speeldagen met een doelpuntensaldo van -10 troosteloos laatste blijft in de poule. Het Eerste Elfal legde er maar liefst 6 in het Brasschaatse mandje en totaliseert daarmee na 3 speeldagen 4 punten, waardoor er slechts een uiterst minieme mathematische kans op kwalificatie is. De Lilse schutters van dienst waren Brouwers (3), Flebus (2) en Mac-Donald. Meer info over het score verloop vindt u in onze Twitter Feed.


top
 
Zaterdag 17-08-2019
(FH)
In de Beker Van Antwerpen neemt het Eerste Elftal het in groep 1 op zaterdag 17 augustus op ten KFC Brasschaat. Aftrap om 18u30 aan de Balsakker. Supporters op post!


top
 
Dinsdag 13-08-2019
(FH)
De eerder geplande oefenwedstrijden tegen Houtvenne (14/08) en tegen Lentezon (20/08) zijn geannuleerd. In de plaats daarvan is er een vriendschappelijk treffen tegen de buren van OG Vorselaar ingepland op woensdag 21/08 om 19:30 aan de Balsakker.


top
 
Dinsdag 13-08-2019
(FH)
De Provinciale Reserven hebben een 2-2 gelijkspel op de mat gelegd in het vriendschappelijke treffen tegen Pulderbos.


top
 
Maandag 12-08-2019
(FH)
In de Beker van Antwerpen heeft het Eerste Elftal de duimen moeten leggen bij Broechem dat vroeg in de tweede helft de score wist te openen. In het slot van de wedstrijd miste Geel-Zwart de kans op de gelijkmaker vanop de stip en zo is verdere kwalificatie in het bekertornooi met een 1 op 6 meteen zo goed als onmogelijk geworden.


top
 
Zaterdag 10-08-2019
(FH)
We publiceerden zonet het volledige speelschema van alle senioren ploegen van KFC Lille voor de competitie 2019/2020 op onze website. Ook onze elektronische agendaís zijn allemaal up to date gebracht zijn: Op die manier biedt KFC Lille u de mogelijkheid om ook in het seizoen 2019/2020 alle competitie wedstrijden van onze senioren ploegen te koppelen in uw Elektronische Agenda op PC, smartphone of tablet. Via het elektronische agenda menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg. Meer uitleg over hoe u deze bestanden precies linkt of synchroniseert met uw agenda vindt u vast wel op het wereld wijde web.


top
 
Woensdag 07-08-2019
(FH)
Het Eerste Elftal had het meeste overwicht in het treffen tegen tweede provincialer Zwijndrecht, maar kwam maar moeizaam tot kansen die naam waardig. Na 90 minuten stond dan ook een logische 0-0 op het bord in dit duel om de beker van Antwerpen
In deze bekercompetitie moet Lille verder nog aan de slag tegen KFC Broechem (10/08), KFC Brasschaat (17/08) en Rochus Deurne (24/08). Om nog een kans te maken om door te stoten zal dan een 9 op 9 moeten geboekt worden, al primeert voor Geel-Zwart uiteraard de competitie die de week na het laatste duel begint.


top
 
Dinsdag 06-08-2019
(FH)
Op woensdag 7 augustus moet KFC Lille voor de eerste keer aan de slag in de beker van Antwerpen. Geel-Zwart ontvangt om 19:30 de bezoekers van Zwijndrecht aan de Balsakker.


top
 
Zondag 04-08-2019
(FH)
Het Eerste Elftal kreeg het bezoek van Vigor Wuitens Hamme (2de klasse amateurs) voor de bekerwedstrijd in de Crocky Cup (Beker Van BelgiŽ). Na een eerder gesloten eerste helft stond de brilscore bij rust nog altijd op het bord, de schaarse kansen werden niet benut. In de tweede helft moesten de bezoekende blauwhemden al snel met 10 verder na een tweede geel kartonnetje voor Sander Claeys. Ondanks dat numerieke ondertal, kwamen de bezoekers even later toch op voorsprong via De Man. Vanop de stip verdubbelde Vergeylen die voorsprong. Geel-Zwart had nog een goed slotoffensief in petto en wist de aansluitingstreffer nog te bewerkstelligen via een strafschop omgezet door Gerritsen, maar doelman Van Den Wilden stond stevig te keepen en behoedde zijn ploeg voor verder onheil. Geel-Zwart verlaat zo de Crocky Cup met opgeheven hoofd na een verdienstelijke en spannende partij.


top
 
Dinsdag 30-07-2019
(FH)
KFC Lille nam het op woensdag 31/8 op tegen ASV Geel in een vriendschappelijk duel. Geel-Zwart behaalde een 4-3 overwinning in deze Kempense derby waarin Mac-Donald liefst 3 keer de weg naar doel vond.


top
 
Dinsdag 30-07-2019
(FH)
KFC Lille treedt in het komende seizoen opnieuw aan in Eerste Provinciale Antwerpen in een reeks met 16 ploegen. De kampioen stijgt meteen naar derde klasse amateurs van Voetbal Vlaanderen. Maar ook andere teams maken kans om te promoveren: Na de reguliere competitie wordt er†in tegenstelling tot vorige jaren geen eindronde georganiseerd. De tweede in de eindstand na de competitie 2019-2020 en de drie periodekampioenen plaatsen zich voor†de (vernieuwde)†Interprovinciale Eindronde Voetbal Vlaanderen. Die wordt gespeeld samen met de drie periodekampioenen van de andere vier Vlaamse provincies, in totaal dus 15 + 1 = 16 ploegen, die met rechtstreekse uitschakeling de achtste finales, de kwartfinales, de halve finale en de finale spelen voor 1 of meerdere extra stijgers naar de 3e amateurs Voetbal Vlaanderen.
De 14e, 15e en 16e gerangschikten degraderen dan weer meteen naar de 2e Provinciale afdeling. Er is verder 1 bijkomende daler per Antwerpse daler uit de 3e klasse amateurs VV.


top
 
Zondag 28-07-2019
(FH)
Het Eerste Elftal heeft zich ten koste van St. Elen geplaatst voor de volgende ronde van de Beker Van BelgiŽ. KFC Lille versloeg de Limburgers met 3-0 via doelpunten van Cools, Gerritsen en Mac-Donald.
In de volgende rond is VW Hamme op bezoek aan de Balsakker.


top
 
Donderdag 04-07-2019
(FH)
De voorbereiding op het nieuwe seizoen zal van start gaan op dinsdag 16 juli. Nog diezelfde week trekken onze spelers voor een stage naar het Nederlandse Mierlo van 19 tot 21 juli. Op dinsdag 23 juli kan u het nieuwe Lilse elftal voor het eerst aan het werk zien onder leiding van Kris De Backer in een oefenwedstrijd op het veld van Vosselaar (aftrap om 19u).


top
 
Dinsdag 02-07-2019
(FH)
Volgende ploegen treden in het seizoen 2019-2020 aan in eerste Provinciale Antwerpen:

Berlaar Heikant
KFCE Zoersel
FC Oppuurs
FC Kontich A
FC De Kempen TL A
VC Herentals
Berg en Dal
KFC Lille
KFC Nijlen
Racing Mechelen
KVV Ternesse A
RVC Hoboken A
's Gravenwezel-Schilde A
Wezel Sport A
Sint Dimpna A
KFC Antonia A


top
 
Woensdag 15-05-2019
(JP)
Zondag 02 juni 2019 om 15.30 uur

Persvoorstelling KFC Lille Seizoen 2019-2020

Bij deze nodigen wij †al onze supporters uit om hieraan deel te nemen. Dit zal gepaard gaan met een heerlijke Barbecue Buffet en dranken a volontť voor de prijs van 20 euro per persoon.
Gelieve uw aanwezigheid en aantal personen telefonisch te melden voor dinsdag 28 mei aan volgende personen:

Proost Jozef 0495/36 84 02
Peeters Henri 0479/66 63 31
Van Echelpoel Eddy†0476/24 90 03

Allen hartelijk welkom!


top
 
Maandag 08-04-2019
(IM)
Het doek is bijna gevallen over het huidige seizoen 2018-2019.
Ondertussen is het dagelijkse bestuur van onze clubs reeds volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.
Wij hopen jullie in elk geval allemaal terug te mogen verwelkomen in het nieuwe seizoen om er samen bij JOV Lille een boeiend, sportief jaar van te maken.
We nodigen jullie daarom van harte uit op onze inschrijvingsdagen:

16 april: VC Poederlee
19u00 - 20u30

17 april: FC Gierle
19u00 - 20u30

18 april: KFC Lille
19u00 - 20u30

Tot dan!


top
 
Zondag 07-04-2019
twitter.com/kfclille

#kfclille Eerste Elftal komt 2 keer op voorsprong (doelpunten MacDonald), maar kan die voorsprong telkens niet vasthouden. In het slot van de partij trekken bezoekers uit Oppuurs het laken helemaal naar zich toe: 2-4.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 24-03-2019
twitter.com/kfclille

Eerste Elftal pakt uit met verdiende en klinkende 1-5 zege bij Wuustwezel, meteen goed voor de grootste zege dit seizoen. Schutters van dienst waren Gerritsen (1), Owusu (1), MacDonald (2 x penalty) en 1 own-goal.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Maandag 18-03-2019
(FH)
Het Eerste Elftal en de bezoekers uit Branddonk zijn gestrand op een 0-0 gelijkspel. Dankzij sterk keeperswerk aan beide zijden en ondanks een strafschop diep in de tweede helft voor Geel-Zwart (Gerritsen zag zijn poging gestuit) kwam dit eindresultaat op het bord.


top
 
Zondag 17-03-2019
(FH)
De tombola van KFC Lille in het seizoen 2018-2019 heeft volgende resultaten opgeleverd:

1. 4758
2. 6707
3. 2020
4. 4431
5. 4080
6. 7007
7. 5043
8. 5024
9. 3151
10. 1702
11. 2977
12. 4946
13. 2030
14. 4844
15. 7075

Prijzen kunnen afgehaald worden bij Jef Proost (Wechelsebaan 50, Lille) voor 14 april 2019.
KFC Lille dankt alle deelnemers voor hun steun!


top
 
Zondag 10-03-2019
twitter.com/kfclille

Eerste Elftal pakt een deugddoende overwinning bij de buren van De Kempen: MacDonals en Gerritsen waren de afwerkers van dienst terwijl de thuisploeg de kansen liet liggen: 0-2


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 03-03-2019
twitter.com/kfclille

Bezoekers trekken aan het langste eind in de derby: Eerste Elftal - Herentals 0-2


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 24-02-2019
(FH)
Berg en Dal claimde het balbezit in het treffen tegen het Eerste Elftal, maar kwam niet meteen tot scoren. DíHuyvetter kende aan de andere kant meer geluk en zag hoe zijn schot de netten deed trillen na een dik half uur. Doelman Goris kwam in de tweede helft prima voor de dag en kon voor Lille de nul houden op pogingen van Reumers, Didier en El Idrissi, terwijl Gerritsen even voor het uur de score kon verdubbelen na een knappe solo. Mintjens en Gerritsen kwamen in het slot nog dicht bij een derde Lilse doelpunt maar dat bleek niet nodig om een deugddoende overwinning in de boeken te kunnen schrijven: 0-2.
Doordat ook de concurrentie de nodige punten wist binnen te rijven, verandert er niet direct veel aan de rangschikking, maar belangrijk is alleszins dat de rol niet gelost werd. Op nu naar de derby tegen VC Herentals.


top
 
Woensdag 20-02-2019
(JP)
Voetbal Vlaanderen, de Vlaamse vleugel van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, waarschuwt zijn leden voor het initiatief "Talentendagen Vlaanderen 2019". Het gedetailleerde statement van secretaris-generaal Benny Mazur en beleidsmedewerker Nand De Klerck vindt u via de link in bijlage.


top
 
Zondag 17-02-2019
(FH)
Het Eerste Elftal heeft een broodnodige zege geboekt tegen Sint-Job. Er vielen in de eerste helft heel wat kansen aan Lilse zijde te noteren: Zo zag Mintjens een poging gestuit door de lat en werd een poging van Owusu in extremis afgeblokt. Ook Gerritsen trapte nog eens naast terwijl Van Leuven en Van Ginckel het probeerden met schoten uit de tweede lijn. Tussendoor had ook Goris zich getoond na een aktie van Somers.
Goris moest ook in de tweede helft aan de bak op een poging van Claus en ook Petersen moest een keertje redding brengen op de lijn na een schot van Somers. Pas diep in de tweede helft kreeg Lille een uitgelezen kans om de score dan toch te openen, toen Gerritsen in de 16 foutief werd afgestopt. De Lilse spits ging zelf achter het leer staan maar was niet overtuigend genoeg in zijn poging waardoor doelman Smits het pleit won. Een brilscore leek in de maak, maar dat was zonder Gerritsen gerekend die een finale kans wel wist af te werken. Een deugddoende 1-0 overwinning annex een extra pakje ademruimte was het resultaat.


top
 
Zondag 10-02-2019
twitter.com/kfclille

#kfclille Witgoor Dessel trekt aan het langste eind in treffen tegen Eerste Elftal: 3-0 is het harde verdict na 90 minuten.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 03-02-2019
twitter.com/kfclille

#kfclille Eerste Elftal komt vroeg op voorsprong tegen Zoersel via D'Huyvetter maar bezoekers slagen er in die situatie nog om te keren: 1-2


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 26-01-2019
twitter.com/kfclille

#kfclille Wisselende winstkansen in Deurne - Eerste Elftal: van 0-2 (doelpunten Gerritsen en Owusu) gaat het naar 3-2 maar uiteindelijk trekt een efficient geel zwart met 3-4 aan het langste eind na doelpunten van opnieuw Owusu en Gerritsen!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Donderdag 24-01-2019
(FH)
Het Provinciaal Comite Antwerpen heeft beslist om voor de periode van 25 tot en met 27 Januari over te gaan tot een algemene afgelasting van jeugd, reserven en vrouwen. Alleen de 1ste elftallen mannen competitief en recreatief voetbal worden tot nader order gespeeld.


top
 
Zondag 20-01-2019
twitter.com/kfclille

#kfclille D'Huyvetter kan op het half uur vroege achterstand uit wissen tegen Mariekerke, maar Ndjana Onana doet vroeg in de tweede helft met 2 treffers de Lilse boeken toe: 3-1.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 13-01-2019
(FH)
Het Eerste Elftal heeft de volle buit gepakt bij Heikant: Lille kwam even voor halfweg op voorsprong toen Van Hemert na een hoekschop die niet weg geraakte de 1-0 staalhard tegen de netten kon werken. Een sterke Goris verhinderde dat de thuisploeg langszij kon komen en Gerritsen kon vijf minuten voor rust de Lilse voorsprong verdubbelen (2-0).
Ook na rust ontpopte Goris zich tot sterkhouder van Lille door meerdere keren uit te pakken met knappe reddingen en zo zijn team mee aan de overwinning te helpen.
Een deugddoende driepunter was het resultaat.


top
 
Vrijdag 11-01-2019
twitter.com/kfclille

#kfclille Provinciale Reserven beginnen na een mindere eerste periode prima aan de tweede seizoenshelft en kloppen een bleek Berg en Dal met overtuigende en deugddoende 5-0 cijfers!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 06-01-2019
twitter.com/kfclille

#kfclille Eerste Elftal kroont zich stilaan tot kampioen van de gelijke spelen: we openen 2019 met een 2-2 gelijkspel bij Schriek nadat Gerritsen (2) penalty in tumultueus slot omzet.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Woensdag 02-01-2019
twitter.com/kfclille

#kfclille Het Eerste Elftal neemt het op 9 januari 2019 om 19:30 op tegen Hoogstraten VV in een vriendschappelijk duel.
Supporters op post aan de Lilse Balsakker!Meer Tweets? Klik hier

top
 

V02.06

... naar het nieuws van 2018